Perles Hydro Vitalité

Anti-pollution

Beskyt huden mod frie radikaler med anti-pollution-fugtighedsgelen Perles Hydro-Vitalité fra Méthode Régénérante.


Frie radikaler er hudens største fjende. De opstår pga. ydre faktorer som UV-stråling, finstøv og udstødning såvel som følge af vores levevis, f.eks. ernærings-, ryge- og alkoholvaner. Men de opstår også som følge af naturlige processer i kroppen. Kroppens egne forsvarsmekanismer kan til en vis grad neutralisere de frie radikaler. Men hvis kroppens kapacitet hertil er udtømt, skader de frie radikaler samtlige cellestrukturer. Og fordi huden er vores overflade ud mod det omgivende miljø, har den i disse tilfælde brug for aktiv hjælp, så den kan klare denne form for udfordringer.

Anti-pollution supplerer solbeskyttelsesfaktoren

Solbeskyttelsen er den sunde huds bodyguard, for UV-strålerne påvirker huden direkte i form af f.eks. solskoldning og dannelse af frie radikaler. Disse påvirkninger suppleres imidlertid i stadig stigende grad af skadelige stoffer i miljøet, som hæfter sig til huden. Dette kan medføre celleskader og for tidlig hudaldring. Derfor har huden brug for en effektiv beskyttelse mod skadelige ydre påvirkninger.

Hudbeskyttelse, som får huden til at fremstå vital og strålende

Den plejende anti-pollution-fugtighedsgel Perles Hydro-Vitalité tilfører og lagrer straks fugtighed i huden samt beskytter huden mod skadelige ydre påvirkninger og forebygger hermed for tidlig hudaldring. Planteekstrakterne, som er indkapslet i perleform, danner en beskyttende barriere på huden og modvirker, at skadelige partikler hæfter sig på huden. Samtidig styrkes hudens naturlige barrierefunktion. Den innovative formel med algeekstrakter og havsalt har en intensivt befugtende virkning og gør omgående huden glattere og mere fyldig - som efter en kur med hyaluronsyre. Perles Hydro-Vital reducerer det grå slør på huden og får den til at stråle igen.

Hudens overflade i løbet af dagen

Uden Perles Hydro-Vitalité

Hudens overflade efter rensning

Med Perles Hydro Vitalité

Hudens overflade efter rensning

Anvendelse af Perles Hydro-Vitalité

Produktet er velegnet til enhver hudtype og til hud i alle aldre. Det kan anvendes som en serum under eller over plejecremen og forstærker dennes virkning mod hudaldring. Den er også velegnet som foundation til makeuppen og kan til enhver tid påføres igen i løbet af dagen. En yderligere fordel ved Perles Hydro-Vitalité er, at produktet øger virkningen af påførte UV-filtre. Det er bedst, hvis man påfører gelen efter rensning med en dybdevirkende cleanser og efterfølgende påføring af tonic.

Eksklusiv i din La Biosthétique Salon - tilgængelig online fra september!

1. Perles Hydro-Vitalité

SKU# 003282

Quick Overview

En beskyttende og ultralet gel, som lader huden fremstå vital og strålende, og som trænger hurtigt ind i huden og tilfører fugtighed.

30ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x