Rejs med stil!

Rejsestørrelser

Alle elsker at rejse! At opleve fremmede kulturer, at slentre gennem smalle og krogede gader eller at slappe af på stranden. Men der er ikke ubegrænset plads i kufferten. Men du kan altid tage dine yndlingsprodukter med på ferie – de findes nemlig i praktiske rejsestørrelser!

Ferieshampoo

Det er altid dejligt at flyve på ferie og bo på et hotel med alle slags service og bekvemmeligheder. Men selv om hotellet stiller shampoo til rådighed, føles håret alligevel ikke helt så smidigt efter hårvasken, som du er vant til derhjemme, hvor du anvender dine yndlingsprodukter. For at du ikke skal undvære din favorit-shampoo, findes de mest populære shampooer også som rejsestørrelse.

Den plejende Shampooing Beauté Shampooing eller Shampooing Soleil, der beskytter og plejer solskadet hår, er perfekte at have med på solferien.

Har du farvet og tørt hår? Så skal du have Dry Hair Shampoo og Protection Couleur Shampoo Vital med i kufferten.
Går du ind for plantebaseret hårpleje? I vores Botanique-serie findes Balancing Shampoo, Gentle Volumising Shampoo og Intense Shampoo som rejsestørrelser – til vegan hårpleje, når du er på farten.


Pleje to go

Sol, strand, byluft og den tørre luft i flyet er faktorer, der strabadserer håret. Derfor er det vigtigt også at have den rigtige conditioner med i bagagen.

Hvis håret er tørt og strabadseret efter en lang flyvetur, anbefaler vi at bruge Dry Hair Conditioning Spray, som også findes i rejsestørrelse. Beauté Conditionneur har ligeledes plejende egenskaber.

Botanique Gentle Conditioner virker udlignende og gør håret let at rede igennem. Det er dejligt velgørende efter en dag ved poolen. Ekstra pleje opnår du med Intense Mask, som ligeledes indgår i Botanique-serien.

Wellness, når du er på farten

Har du opholdt dig for længe i solen, eller virker din hud irriteret og anspændt? I så fald har du brug for  Botanique Balancing Toner. Om aftenen kan du rense huden med Clair de Teint Sensitif, som får ømfindtlig hud til at stråle. Ekstra fugtighed til huden får du ved bagefter at anvende Visalix Sensitif. Alle tre produkter findes i 50 ml-format, så du også kan have dem med og bruge dem i flyet.

Sidder du i møde hele dagen, men vil gerne slappe af om aftenen? Så findes Spa Le Bain og Le Sel de Bain heldigvis også som praktiske rejsestørrelser. Forkæl dine sanser med vores velgørende Spa-produkter. Efter badet tilfører Le Lait tilstrækkeligt med fugtighed til huden.


Til næste dags møder har du Citromycine-håndcremen liggende i tasken – så har du altid velplejede hænder, hvor du end opholder dig.

 

 

Til den perfekte frisure – overalt og hver gang

Styling er altid vigtigt. Vi anbefaler Styling Fluid til at tæmme løse beach-styles. Den lette tekstur holder alle frisurer i form, beskytter håret med UV-strålingen og fremtryller en perfekt finish.

Har du brug for at friske frisuren hurtigt op i løbet af dagen? Fanelac S findes også i rejsestørrelse. Produktet sprayes helt enkelt ud over håret, hvormed frisuren fikseres. Det er nemt at børste ud af håret igen om aftenen.

Hvis du er til voluminøse og ekstravagante stylinger: Volume Mousse giver enhver frisure maksimalt volumen og fyldighed. Frisuren fikseres herefter med Formule Laque, som også giver frisuren ekstra fyldighed og glans.

 

 

Læs mere om vores rejsestørrelser her:

1. Shampooing Beauté

Vare nummer 120887

Quick Overview

Shampooing Beauté renser blidt hovedbund og hår, tilfører fugtighed og pleje og giver en frisk duft og en harmonisk start på dagen.

100ml

Leveringstid 3-4 hverdage

61,00 kr
Pris pr. 100 ml: 61,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Del på

x