Soleil

Nyd solen uden at gå på kompromis

Sol, sommer, strand og vand. Med vores solserie Soleil kan du nyde sommeren uden at gå på kompromis og lade dig fortrylle af den dejlige duft.


De fleste synes, at sommeren er den dejligste tid på året. Det er varmt, solen skinner, dagene bliver længere, og det er skønt at opholde sig på stranden, ved poolen eller ved en badesø. Man bliver solbrændt, og håret stråler med naturlige highlights. Men solen skaber også problemer – tørt og strabadseret hår, solskoldning og udtørret hud. Soleil indeholder alt, hvad man kunne ønske sig, når det gælder om at undgå uheld i løbet af sommeren. Med den optimale forberedelse, den gode beskyttelse og den rette pleje efter ophold i solen, er der intet, der kan afholde dig fra at nyde sommerdagene i det fri.

Den rigtige forberedelse


Activateur de Bronzage
er en fantastisk 3-i-1-pleje, som plejer huden, øger melaninproduktionen og stimulerer hudens egne solbeskyttelsesmekanismer. Anvend produktet hver morgen i nogle dage forud for sommerferien – og så kan du nyde at opholde dig i solen og lade huden blive brun uden trælse solskoldninger.

Beskyttende solmælk


Solmælken findes i to udgaver. Både Emulsion SPF 25 og Emulsion SPF 15 er i år på markedet med nye formuleringer, som plejer huden, beskytter mod UV-stråler og samtidig indeholder bruningsaktivator. Solmælken er velegnet til ømfindtlig hud, og teksturen gør det let at fordele produktet på huden. Du vil gerne køle dig ned med en dukkert? Det er ikke noget problem – for solmælken er vandfast. Den beskytter også mod frie radikaler og yder således en plejende all round-beskyttelse.

Vægtløs solbeskyttelse

Soleil Spray Invisible er helt enkelt at anvende. Den skal bare sprayes på, klistrer ikke og efterlader ingen fedtet film på huden. Sprayen er tidsbesparende, da den ikke efterfølgende skal fordeles med fingrene. Soleil Spray er den lille, vakse ledsager, som man kan have med overalt. Den findes i to forskellige udgaver:

SPF 6 – velegnet til hud, der allerede er blevet brun

SPF 30 – til ømfindtlig hud, ophold på stranden, ture i sydens byer eller lange ture på stranden.

Skinnende hårpragt


Havvand og poolens klorholdige vand udgør en belastning for håret i sommerferien. Vi har løsningen! Den vandafvisende Soleil Vitalité Express er en straks-plejende spray, der beskytter håret mod UV-strålingen og samtidig gør det smidigt og blødt. Produktet forbedrer hårets struktur vha. peptider udvundet af hvede og reparerer hår, som allerede er beskadiget. Den friske sommerduft med et strejf af kokos afrunder feriestemningen perfekt.

Pleje efter ophold i solen


Efter en dag på stranden bør man tage et brusebad og skylle skadelige stoffer og rester af solbeskyttelse bort. Soleil Shampooing renser solstrabadseret hud skånsomt og fjerner rester af klor eller havvand. Indholdet af solsikkeekstrakt deaktiverer de frie radikaler, der dannes som følge af UV-strålingen, og beskytter hermed håret mod pigmenttab. Produktet optimerer ligeledes hårets fugtighedsbalance.

Ekstra pleje efter badet opnås med Soleil Crème, som er afstemt efter Soleil Shampooing. Soleil Crème kan anvendes som en hurtig kur med et par minutters indvirkning eller som en intensiv kur med lang indvirkningstid, så virkestofferne får mulighed for at trænge dybere ind i håret. Hermed opnås en endnu længerevarende effekt og beskyttelse.

På denne måde er du sikker på at have et flot, skinnende hår, når du går i byen en sommeraften, ligesom håret er forberedt perfekt på næste dags ophold i solen.

Langvarig brun hud


Emulsion Corps Après Soleil
indeholder solsikke- og rosmarinekstrakt, som regenererer huden efter opholdet i solen og det efterfølgende bad. Produktet regulerer desuden hudens fugtighedsbalance. Emulsionen tilfører fugtighed og pleje og skaber hermed basis for en langvarig brun hud.

Til ømfindtlige hudområder som f.eks. i ansigtet anbefales Creme Visage Après Soleil, som indeholder virkestoffer, der giver ansigtshuden en endnu mere intensiv pleje. Produktet modvirker tør hud og får lettere irritationer, som skyldes sollys, til at slappe af. Cremen kan enten anvendes som ansigtspleje efter solbadet eller som intensivt plejende ansigtsmaske.

Læs mere om hele Soleil-serien her:

1. Activateur de Bronzage

SKU# 002022

Quick Overview

3-1: Den plejende bruningsaktivator forbereder huden på solen, fremskynder hudens bruning og stimulerer hudens egne beskyttelsesmekanismer.

200ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x