Soleil

Nyd solen uden at gå på kompromis

Sol, sommer, solbad. Nyd den varme årstid uden at strabadsere huden og håret, og lad dig samtidig fortrylle af den dejlige duft.

De fleste synes, at sommeren er den dejligste tid på året. Det er varmt, solen skinner, dagene bliver længere, man tilbringer masser af tid udendørs, og det er skønt at opholde sig på stranden, ved poolen eller ved en badesø. Man bliver solbrændt, og håret stråler med naturlige highlights. Men solen skaber også problemer – tørt og strabadseret hår, solskoldning og udtørret hud. Soleil indeholder alt, hvad man kunne ønske sig, når det gælder om at undgå uheld i løbet af sommeren. Med den optimale forberedelse, den gode beskyttelse og den rette pleje efter ophold i solen er der intet, der kan afholde dig fra at nyde sommerdagene i det fri.

Den rigtige forberedelse


Activateur de Bronzage
er et fantastisk 3-i-1-produkt, som plejer huden, øger melaninproduktionen og stimulerer hudens egne solbeskyttelsesmekanismer. Hermed forberedes huden bedst muligt på opholdet i solen, ligesom den bruner hurtigere og mere jævnt. 

Beskyttende solmælk

Solmælken findes i to udgaver. Både Emulsion SPF 25 og Emulsion SPF 15 er i år på markedet med nye formuleringer, som plejer huden, beskytter mod UV-stråler og samtidig indeholder bruningsaktivator. Solmælken er velegnet til ømfindtlig hud, og teksturen gør det let at fordele produktet på huden. Du vil gerne køle dig ned med en dukkert? Det er ikke noget problem – for solmælken er vandfast. Den beskytter også mod frie radikaler og yder således en plejende all round-beskyttelse.

Vægtløs solbeskyttelse

Soleil Spray Invisible er helt enkelt at anvende. Den skal bare sprayes på, klistrer ikke og efterlader ingen fedtet film på huden. Sprayen er tidsbesparende, da den ikke efterfølgende skal fordeles med fingrene. Soleil Spray er den lille, vakse ledsager, som man kan have med overalt. SPF 30 – til ømfindtlig hud, ophold på stranden, ture i sydens byer eller lange ture på stranden.

Skinnende hårpragt


Havvand og poolens klorholdige vand udgør en belastning for håret i sommerferien. Vi har løsningen! Den vandafvisende Soleil Vitalité Express er en straks-plejende spray, der beskytter håret mod UV-strålingen og samtidig gør det smidigt og blødt. Produktet forbedrer hårets struktur vha. peptider udvundet af hvede og reparerer hår, som allerede er beskadiget. Den friske sommerduft med et strejf af kokos afrunder feriestemningen perfekt.

Pleje efter ophold i solen


Efter en dag på stranden bør man tage et brusebad og skylle skadelige stoffer og rester af solbeskyttelse bort. Soleil Shampooing renser solstrabadseret hud skånsomt og fjerner rester af klor eller havvand. Indholdet af solsikkeekstrakt deaktiverer de frie radikaler, der dannes som følge af UV-strålingen, og beskytter hermed håret mod pigmenttab. Produktet optimerer ligeledes hårets fugtighedsbalance.

Ekstra pleje efter badet opnås med Soleil Crème, som er afstemt efter Soleil Shampooing. Soleil Crème kan anvendes som en hurtig kur med et par minutters indvirkning eller som en intensiv kur med lang indvirkningstid, så virkestofferne får mulighed for at trænge dybere ind i håret. Hermed opnås en endnu længerevarende effekt og beskyttelse. På denne måde er du sikker på at have et flot, skinnende hår, når du går i byen en sommeraften, ligesom håret er forberedt perfekt på næste dags ophold i solen.

Langvarig brun hud


Emulsion Corps Après Soleil
indeholder solsikke- og rosmarinekstrakt, som regenererer huden efter opholdet i solen og det efterfølgende bad. Produktet regulerer desuden hudens fugtighedsbalance. Emulsionen tilfører fugtighed og pleje og skaber hermed basis for, at den brune hud bevarer farven i lang tid.
Til ømfindtlige hudområder som f.eks. i ansigtet anbefales Creme Visage Après Soleil, som indeholder virkestoffer, der giver ansigtshuden en endnu mere intensiv pleje. Produktet modvirker tør hud og reducerer lettere irritationer, som skyldes sollys. Cremen kan enten anvendes som ansigtspleje efter solbadet eller som intensivt plejende ansigtsmaske.

Hair & Skin Care Soleil

Læs mere om hele Soleil-serien her:

1. Activateur de Bronzage

Vare nummer 002022

Quick Overview

3-1: Den plejende bruningsaktivator forbereder huden på solen, fremskynder hudens bruning og stimulerer hudens egne beskyttelsesmekanismer.

200ml

Leveringstid 3-4 hverdage

219,00 kr
Pris pr. 100 ml: 109,50 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Del på

x