Sommer Make-up

Perfekte looks til varme dage

Nyd sommeren i fulde drag. La Biosthétique’s plejende, beskyttende og vandfaste produkter ledsager dig dagen igennem.


Vi elsker sommer. Den blå himmel, luftens helt særlige duft og de fortryllende lette looks. Om sommeren føler vi os særligt godt tilpas, og det ønsker vi naturligvis også at signalere udadtil. Vi har brug for produkter, som fremhæver vores fortrin bedst muligt, og som kan holde til sommerens aktive liv. Dette gælder lige fra en vandfast mascara til en foundation, som beskytter huden mod sollys. Se med her og lad dig inspirere.


Vores foretrukne makeup-produkter til perfekte sommer-looks:

Let tekstur, naturligt frisk glød


Strål om kap med solen. Den nærmest vægtløse Sun Care Foundation med UV-A-filter og SPF 50 plejer og beskytter sart ansigtshud og korrigerer små uregelmæssigheder perfekt. De mikrofine pigmenter lægger sig nærmest usynligt på huden og giver dig en sommerlig teint, en diskret skinnende brun hudfarve og en frisk glød. Sun Care Foundation fås i en handy spejldåse, som passer i enhver håndtaske, og er din helt perfekte følgesvend sommeren igennem.

Blød, smeltende og cremet


Den luksuriøse, bløde og smeltende creme-øjenskygge Silky Eyes får dine øjne til at stråle. De skinnende farver er vandfaste, enkle at påføre og holder hele dagen uden at aflejres i de fine rynker omkring øjnene. De lysreflekterende pigmenter får huden til at fremstå regelmæssig og glat. 

Ultimativt volumen, forførende glans


Ingen kan modstå dette blik. Perfect Volume Waterproof Mascara skaber fantastiske, lange, tætte og skinnende øjenvipper, som holder til selv en kølig dukkert. Mascaraen indeholder udsøgte vokstyper, som gør vipperne elastiske og spændstige. Glycerin og et ekstrakt fra lindeblomster virker plejende og beskyttende. Mascaraen indeslutter selv de mindste vipper uden at klistre dem sammen.

Smukke negle


Har du smuk, solbrændt hud? Neglelakken Brillant Nail findes i nuancen Rusty Rose, som matcher solbrun hud helt perfekt. Neglelakken holder i lang tid, har en usædvanligt klar farve og springer lige i øjnene.

Fjern makeuppen skånsomt


Din makeup har holdt hele dagen, så om aftenen er det tid til at give huden en lille pause. Bi-Phase-Remover fjerner vandfast øjenmakeup skånsomt og omhyggeligt. Den 2-fasede formel bevirker, at selv hårdnakkede makeup-rester ikke har en chance, og samtidig tilfører makeup-fjerneren masser af pleje og fugtighed til huden. Den milde Bi-Phase-Remover beskytter huden mod udtørring, irriterer ikke øjnene og får ømfindtlig hud til at fremstå frisk og afslappet. n

Vores foretrukne makeup-produkter

1. Sun Care Foundation 44 Dark Honey

Vare nummer 021518

Quick Overview

Med solbeskyttelsesfaktor 50 og UVA-filter. Sun Care Foundation tilføjer straks et strejf af sommerbrunhed til teinten uden at tynge huden.

9g

Leveringstid 3-4 hverdage

283,00 kr
Pris pr. 1 g: 31,44 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Del på

x