SPA ACTIF

Aktiverende pleje til krop og sjæl

Man stråler dobbelt så meget, når man er afslappet. Dette gælder også for huden – og derfor bør du helt sikkert forkæle sig selv med produkterne fra vores Spa Actif-serie.


Indimellem har vi alle sammen brug for en lille pause, hvor vi kan slappe af. Det føles ikke bare godt, men gør os også lykkeligere, sundere og mere aktive. Og lige præcis denne effekt kan du selv fremtrylle på huden. Spa Actif-seriens aktiverende wellness-kropspleje indeholder alt, hvad huden har brug for, så den kan fremstå sund, smuk og regelmæssig, og fortryller desuden sanserne med sin friske duft.

Succes-recepturen


Giv din hud en lille pause: Fingertang, grønne mikroalger og havvand er aktiverende virkestoffer, der opretholder hudens sunde mikroflora. De indgår i det plejende Spa Actif-kompleks, som hurtigt gør tør hud mærkbart blød og smidig. Ikke mindst de grønne mikroalger overbeviser med deres liftig-effekt, der får huden til at fremstå yngre og friskere.  Samtidig glatter firming-komplekset, som består af artiskokekstrakt, tructan, koffein og xanthin, hudens bindevæv og har herigennem en særligt effektiv virkning på problemzonerne.

Wellness til sanserne

Det er denne kombination, der skaber den enestående og aktiverende friske duft, som strejfer dig uden at hæfte for længe på huden. Den udsøgte duft med noter af lime, hindbær, basilikum, iris, viol, orkide, cedertræ og mos er helt enestående og en velgørende sanseoplevelse.  

Duoen, som gør kropshuden blød

Duoen, som gør kropshuden blød

Plej huden med Sea Salt Scrub, som er en kropspeeling med havsalt. Den efterfølgende pleje med den righoldige og hudglattende Rich Firming Body Cream medvirker til at styrke huden. Også velegnet mod cellulite.


Til Sea Salt Scrub

Til Rich Firming Body Cream

Opfriskning og pleje

Hænderne har også af og til brug for en lille opfriskning og den rette pleje. Hertil er Hand Wash det helt rigtige produkt. Men den hudglattende plejecreme Lifting Care for Decollete and Hands kan du glæde dig over en regelmæssig teint på såvel dekolleté som hænder.

Til Hand Wash

Til Lifting Care for Decollte and Hands

God morgen!


Du vil selv opdage det. Med den opfriskende skumshampoo Shower Gel til kroppen og håret får du en mere aktiv start på dagen. Eller hvis du bader om aftenen, får du noget af den energi tilbage, som du har mistet i løbet af dagen. Nyd de friske duftessenser og giv dig selv et afslappende wellness-øjeblik.


Til Shower Gel

1. Sea Salt Scrub

Vare nummer 003463

Quick Overview

Plejende vitaliserende og glattende kropspeeling med havsalt.

200ml

Leveringstid 3-4 hverdage

228,00 kr
Pris pr. 100 ml: 114,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Del på

x