Visarôme-aromaolier

Udsøgte essenser til din hud

En frisk og strålende teint kommer ikke af sig selv. Supplér din daglige hudpleje med Visarôme - La Biosthétique's naturlige aromaolier med vitaliserende, opfriskende og afslappende virkning.

De særlige Visarôme-oliekoncentrater, som er afstemt efter hudens behov, understøtter ikke blot hudens naturlige regenerering. De æteriske olier har også positiv virkning på kroppen og psyken. Det særdeles effektive resultat opnås ved destillering af naturlige virkestoffer fra helsebringende blomster, blade, frø og frugter. Visarôme-aromaolierne er helt enkle at anvende og kan - afh. af dosering og kombination - afstemmes individuelt efter særlige hudsituationer.
  • Vitaliserende aromaterapi med Visarôme Atone

    Visarôme Atone med koriander-, rosmarin-, salvie- og pebermynteolie har stimulerende og opfriskende virkning.

  • Afslappende aromaterapi med Visarôme Ridulé

    Visarôme Ridulé med jasmin-, rosen og mandarinolie har beroligende og afslappende virkning.

  • Rensende aromaterapi med Visarôme Intoxiné

    Visarôme Intoxiné med appelsinskal, lindeblomster, sandeltræ og citrongræs har rensende og vitaliserende virkning.

Forkælelsesprogrammer til alle sanser

Forkæl din hud med det dejlige renseritual, som er beskrevet her, mindst 1 gang dagligt:
1) 1-5 dråber Visarôme blandes i en skål (0,5 l) med varmt vand i passende temperatur. Kompresset vædes, vrides og lægges på huden. Ånd dybt ind og nyd behandlingen.
2) Påfør et La Biosthétique-renseprodukt, som passer til hudens behov. Fjern det med fingrene eller med et kompres, som er vædet med Visarôme-vand. Afh. af hvilken Visarôme-type der anvendes, har dette renseritual afslappende, opfriskende eller vitaliserende virkning.
Det er let at blande Visarôme med vand. Du kan således også vælge en højere dosering til et fodbad (ca. 10 dråber) eller et karbad (1-2 pipetter).

Føl dig godt tilpas

Din skønhed og dit velbefindende står i højsædet hos La Biosthétique's hudspecialister. På samme måde som den bedste rådgivning. Derfor kræver samtlige behandlinger også en forudgående professionel huddiagnose. Kun på denne måde er det muligt at anvende Visarôme-koncentraterne målrettet. Til en straks mærkbar og frem for alt langvarig virkning af La Biosthétique's enestående plejeprodukter, som er afstemt specielt efter din huds behov.

Oversigt over Visarôme-aromaolierne til hud- og kropspleje:

1. Visarôme Atone

SKU# 003048

Quick Overview

Aromaterapi til stimulering af huden – Beauty Aging, se ung ud længere

15ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x