Visarôme Dynamique

Total aromaterapi

Den perfekte hårpleje omfatter meget mere end blot den regelmæssige hårvask. Stimulér din hovedbund med de æteriske olier i Visarôme Dynamique og få et helt igennem smukt hår og en dejlig afslappet fornemmelse i kroppen.


Aromaessenserne i Visarôme Dynamique er klar til brug og har dobbelt virkning: De virker direkte på håret og hovedbunden og indirekte via næsen og hjernens lugtecenter på psyken - og det sker i løbet af et øjeblik. Denne egenskab gør essenserne så værdifulde. Den passende Visarôme Dynamique virker således direkte afslappende eller opkvikkende på hovedbunden og samtidig indirekte beroligende eller stimulerende på sindstilstanden. Denne naturlige aromaterapi er balsam for sjælen. Visarôme Dynamique indeholder værdifulde plante-ekstrakter, som ikke bare dufter dejligt, men som også trænger ind i huden, hvor de udfolder deres hjælpende og helende virkning.

Resultatet er en afslappet hovedbund og smukt hår i perfekt harmoni.

Stimulerende aromaterapi

Til tør hovedbund anbefales det at anvende Visarôme Dynamique B med rosmarin, lavendelblomster, geranieblomster og persillefrø. I dette tilfælde virker duftene opkvikkende. De æteriske olier stimulerer hovedbundens talgkirtler og blodtilførsel.

Til træt hovedbund anbefales det at anvende Visarôme Dynamique EN med bergamotte, litsea, sandeltræ og vanilje. De æteriske olier trænger dybt ned i hovedbunden, hvor de virker opkvikkende og stimulerer blodtilførslen, mens duftene får humøret til at stige.

Beroligende aromaterapi

I tilfælde af fedtet eller fugtig hovedbund påføres Visarôme Dynamique N på hovedbunden med en pipette. Visarôme Dynamique N virker opkvikkende, antiseptisk og lindrende. Enebær, cypres og salvie tilfører kroppen energi. Essenserne renser og regulerer talg- og svedproduktionen.

Til følsom hovedbund
anbefales det at anvende Visarôme Dynamique E, som indeholder aromaer fra bergamotte, timian, bitterappelsinblomster og oregano. Visarôme Dynamique E fjerner irritationer og kløe i huden, ligesom den løsner kroppens spændinger og blokader og får humøret til at stige. Anvend Visarôme Dynamique E som et naturligt våben mod hovedpine. Ved begyndende hovedpine påføres produktet på den side af hovedet, hvor smerten sidder. Visarôme Dynamique E får hurtigt bugt med smerten.

Det er blandingen, der gør det ...

La Biosthetique's aromaterapier kan altid anvendes som supplement til alle hår- og hovedbundsprodukter - både lige efter hårvasken, eller når man føler behov for det. Aromaterapierne påvirker ikke frisuren på nogen måde. Løsningen af et problem ligger i selve blandingen af produkterne såvel som den langvarige behandling. De passende produkter til hovedbund og kroppen i det hele taget giver sammen med den rigtige styling på kort tid et sundt hår, et godt humør og hermed en flot udstråling.

Aromaterapi hos La Biosthétique

En skønhedsbehandling i La Biosthétique's saloner begynder derfor også efter dit ønske med enten en lille energigivende eller beroligende aromamassage - en nydelse for alle sanser til at starte på. På denne måde stimuleres den indre skønhed, du får mulighed for at slippe hverdagens stress, og du kommer i bedre humør. Afhængigt af din hovedbundstype udvælger La Biosthétique's hårekspert den passende aromaterapi til dig. I øvrigt: Hvis håret bliver tyndere, kan det have mange forskellige årsager. Und dig selv et gratis hovedbundstjek hos La Biosthétique. Bagefter ved eksperten i salonen, hvad man kan gøre. Efter behandling med specialprodukter som f.eks. Bio Fanelan Regenerant Premium kan man stimulere hårets vækst med Visarôme Dynamique R. Det harmoniske mix af rosmarin, lavendelblomster, salvie og timian stimulerer stofskiftet og hermed også hårvæksten på helt naturlig vis. Dette er vort hemmelige våben, når det gælder om konsekvent forebyggelse af hårtab.

 I La Biosthétique's saloner rådgiver vi dig gerne, om hvilken aromaterapi som passer bedst til dig.

Her er oversigten over hele aromaterapiprogrammet Visarôme Dynamique:

1. Visarôme Dynamique N

SKU# 120318

Quick Overview

Visarôme Dynamique N beroliger fedtet og fugtig hovedbund og skaber optimale betingelser for sundt hår.

30ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x