Collection Autumn–Winter 2017/18

Sæsonens Make-up.

Det er vores mission, vores glæde at understrege alle dens facetter, alle dens muligheder - genopfind dig selv på tre forskellige måder - med makeup-kollektionen Looks Autumn-Winter 2017/18.

Nyt produkt: Lip Color

En helt unik læbefarve. 

Den cremede, bløde tekstur forkæler dine læber med en skinnende glans og giver dem en silkeagtig, glitrende finish. Hvad enten du ønsker en naturlig betoning eller en intensiv farveeffekt med lysende glans, fremhæver den nye Lip Color din udstråling og giver dig en behagelig fornemmelse på læberne hele dagen – så du slet ikke er til at stoppe.

Makeupartisten Steffen Zoll for La Biosthétique

"Kære makeup-entusiaster. Jeg hedder Steffen Zoll, jeg bor i New York og arbejder som freelance-makeupartist i hele verden. Jeg har skabt de aktuelle makeup-looks Autumn - Winter 2017/18 for dig og for La Biosthétique, og her vil jeg vise, hvordan du kan genskabe dem derhjemme - på dig selv eller på veninderne. Lad os komme i gang med at lege med farve, tekstur og glitrende lys - jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse!"

Make-up Collection Looks Autumn–Winter 2017/18:

Her finder du de nye makeup-produkter fra kollektionen Autumn–Winter 2017/18:

1. Eyeshadow Pen Smoky Topaz

SKU# 016399

Quick Overview

Kan anvendes både som øjenskygge eller Eyeliner: Eyeshadow Pen med sin bløde, cremet tekstur, er nem at påføre og fade ud.

1.4g

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x