Tender is the night

Forførende blikke: En kraftig kajalstreg i en let lysende mørkegrøn farve indrammer øjnene og øger deres udtryk og intensitet. Læberne lyser i koralrødt - som en dronnings læber, som nattens læber.

Teint

I denne sæson kommer der masser af smukke farver og udtryk omkring øjnene. Den helt rigtige basis skabes med en foundation som f.eks. Extreme Stay Foundation, der skjuler teintens ujævnheder perfekt, men som stadig lader huden se helt naturlig ud. En mere sporty variant er Sun Care Foundation med SPF 50.

Øjne

Fascinerende og glimtende blå-grønne nuancer omkring øjnene sætter et moderigtigt præg på dette usædvanligt smukke look. Eyeshadow Pen Icy Blue påføres på hele øjenlåget og udviskes langs kanterne. Træk en bredere linje langs de nedre øjenvipper og udvisk kanten. Anvend den nye Eye Performer True Shiny Teal Blue rundt om øjet og udvisk med smudger for at skabe et røgagtigt look. Skab et mere intensivt øjenlook med Pencil for Eyes Khol Silk i den inderste øjenkrog. Til sidst farves øjenvipperne kraftigt med Perfect Volume Black.

Øjenbryn

Til dette glamourøse sommerlook markeres øjenbrynene noget kraftigere, men farvetonen forbliver lys, så den harmonerer med hårfarven. Anvend Automatic Pencil for Brows til at designe øjenbrynene og udfylde små uregelmæssigheder, så øjenbrynene fremstår smukke og markante.

Kinder/highlights

Det er altid vigtigt at highlighte, men mest som et naturligt virkende sommerligt skær. Giv kinderne og hermed hele ansigtet kontur med Sunsation Honey. Daily Highlighter påføres let øverst på kindbenene, på næsehyggen, pandens midte og på hagen.

Læber

Til dette look kan man vælge mellem SL C145 Coral Red og Cream Gloss Hibiscus. Påfør den sommerlige koralrøde farve i den nye SL C145 Coral Red eller Cream Gloss Hibiscus på læberne. Det giver læberne en fin sommeragtig finish.

Negle

Finger- og tånegle skal have en sommerlig koral-pink farve. Påfør to lag Brilliant Nail Summer Pink, så den flotte sommerfarve rigtigt stråler. Lad neglelakken tørre omhyggeligt. Z Til sidst påføres et lag Brilliant Nail Top Coat, som garanterer en langtidsholdbar finish.

1. Sun Care Foundation

SKU# 021529

Quick Overview

Med solbeskyttelsesfaktor 50 og UVA-filter. Sun Care Foundation tilføjer straks et strejf af sommerbrunhed til teinten uden at tynge huden.

9g

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

Tip fra Steffen Zoll, International Make-up Artist:

"Et vidunderligt look, som nemt kan ændres fra diskret til kraftigt. Til en diskret makeup bør du påføre øjenskyggen med et let tryk og undlade Pencil for Eyes. Påfører du øjenskyggen med et kraftigere tryk, øges øjenmakeuppens styrke straks. Læbernes farve har også indflydelse på lookets samlede intensitet. Der er mange muligheder - lige fra lysende rødt (Sensual Lipstick C145 Coral Red) til en diskret lipgloss (Cream Gloss Hibiscus). Prøv dig frem og find dit helt personlige look."