Daily glamour

Elegance døgnet rundt: Med fokus på øjnene, som fremhæves af to kontrastrige øjenskygger i lys lilla og brombær-lilla. Looket rundes af med en naturligt strålende teint og sensuelt skinnende læber.

Teint

Til denne mandeløjneteknik må teinten være smuk og strålende. Hurtig og hverdagsduelig med Extreme Stay Foundation eller med Sun Care Foundation.

Kinder/highlights

Modellér ansigtet blidt med Sunsation i henhold til hudtypen. Påføres helt let langs tindinger og hårkant. Får ansigtet til at stråle med en smuk sommerbrun farve og lader øjnene skinne endnu mere intensivt. Blide highlights trylles frem på pande, kindben og hage med den nye Daily Highlighter.

Øjne

Påfør Magic Shadow Duo Orchid som grundering i den indre øjenkrog og op til øjenlågets midte. Anvend Magic Shadow Duo Blackberry i den ydre øjenkrog, i øjenlågsfolden og som skyggevirkning ud til enderne af øjenbrynene. Sæt et highlight med Magic Shadow Mono 41 Crystal Gold i den indre øjenkrog. Tegn en blød øjenlågsstreg med Easy Liner Black langs vipperne på det øvre øjenlåg. Tegn stregen langs de yderste to tredjedele af øjenlågets kant. Træk den våde kant op med Eye Performer True Marble. Det får øjnene til at virke større. Til sidst afrundes øjenmakeuppen med mascara Perfect Volume Black på øvre og nedre vipper.

Øjenbryn

Anvend Automatic Pencil for Brows til en blid perfektionering af øjenbrynene. Flyt øjenbrynets højeste punkt lidt udad og forlæng øjenbrynenes ender. På denne måde kommer øjenpartiet til at virke stort, men alligevel naturligt.

Læber

Mange kvinder opfatter læberne som en problemzone og ønsker en sensuel mund. Det anbefales at påføre Lip Booster på læberne, 10 minutter før makeuppen lægges. Dette øger blodtilførslen og gør læberne fyldigere. Det overskydende produkt duppes bort, inden makeuppen påføres. Påfør Lip Color Vibrant Fuchsia en lille smule ud over læbernes kant. Kan enten duppes på med fingrene for at opnå en naturlig effekt, eller påføres helt præcist med stiften for at skabe det ultimative glam-look. Læbehjertet bør holdes relativt fladt. Det får læberne til at virke fyldigere. Hvis man har lyst, kan også påføre noget lipgloss og trylle en trutmund frem.

Negle

Til dette sensuelle look passer mørke, chokoladebrune negle. Anvend Brilliant Nail Chocolate.

Shop the Look:

1. Lip Color Vibrant Fuchsia

SKU# 019862

Quick Overview

Smidig og kan påføres yderst præcist: Lip Color hydratiserer og plejer læberne, mens den fremtryller et bedårende blankt farveresultat

2.8g

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

Tip fra Steffen Zoll, International Make-up Artist:

"Øjenskyggen Duo Magic Shadow Duo Orchid & Blackberry inspirerer på sin helt egen måde. Farvekombinationen tillader et væld af anvendelsesmuligheder til enhver øjenform - lige fra smokey eyes til cat eyes. Lad dig forføre. Min favorit til læberne er Lip Color Vibrant Fuchsia. Den fremhæver øjenmakeuppens raffinesse."