Smokey charm

Smokey Eyes - selvbevidst fremhævning af øjnene, som indrammes af varm marsala og lysende crème rosé. Teinten er frisk og gylden med små champagnefarvede highlights. Det flotte aften-look fuldendes med glamourøst skinnende læber.

Teint

I hver sæson er det sjovt at ændre sit eget look og eksperimentere med de forskellige beauty trends. Man kan f.eks. prøve en ny foundation som den nye Sun Care Foundation eller Extreme Stay Foundation, afhængigt af hvilken dækevne man foretrækker. Peel huden og påfør fugtighedsgivende plejecreme. Foundationen påføres i et så tyndt lag som muligt og masseres omhyggeligt ind i huden, så der skabes et helt naturligt look. Pudder bør kun anvendes, hvis der er behov for det, og skal påføres målrettet, således at hudens lys og gennemsigtighed bevares.

Øjne

Bløde Smokey Eyes i pastelfarver virker meget elegante. Det øvre øjenlåg fyldes helt med Magic Shadow Duo Maroon. Udvisk resten af farven hen over øjenlågsfolden og op mod øjenbrynet. Det nedre øjenlåg skal have en kraftig kontur med Magic Shadow Duo Maroon. Sæt highlights med Magic Shadow Duo Dusty Rose i den indre øjenkrog og på det øvre øjenlågs øverste punkt. Fremhæv øjenvipperne med Pencil for Eyes Mocha Silk på øvre og nedre øjenlåg. Udvisk med smudger. Anvend Eye Performer True Marble efter behov mellem øjet og vipperne på nederste øjenlåg. Til sidst bringes vipperne på det øvre øjenlåg i form med rigelig mascara Perfect Volume Brown.

Øjenbryn

Udfyld øjenbrynene med Automatic Pencil for Brows. Anvendes mod hårenes vokseretning. Bagefter børstes brynene i facon for oven og for neden, og til sidst tegnes de op. Lad øjenbrynenes sidste tredjedel tone blidt ud. Stryg øjenbrynene opad med Care & Fix Lash Conditioner og børst fremstående hår ind i den øvre kontur. Ved behov kan øjenskyggepenslen anvendes til at perfektionere øjenbrynenes nedre kant med helt lys foundation eller concealer.

Kinder/highlights

Fordi øjenpartiet er meget dominerende, får kinderne kun en diskret markering. Kinderne varmes med Earth Glow Gel passende til hudens farve. Anvend Tender Blush, f.eks. Passion Rose til at trylle friskhed frem i ansigtet. Daily Highlighter påføres på næseryggen, det øverste af kindbenene samt en lille smule på øjenbrynskanten.

Læber

Læbernes farve skal tilhøre samme farvefamilie som resten af looket. Læberne fremstår smukke og trendy med den nye Sensual Lipstick Brillant 232 Rusty Red.

Negle

Neglene holdes i en mørk chokoladebrun farve med Brilliant Nail Chocolate. Dette giver en spændende kontrast til den øvrige makeup.

Shop the Look:

1. Sun Care Foundation

SKU# 021529

Quick Overview

Med solbeskyttelsesfaktor 50 og UVA-filter. Sun Care Foundation tilføjer straks et strejf af sommerbrunhed til teinten uden at tynge huden.

9g

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

Tip fra Steffen Zoll, International Make-up Artist:

"Når vi ser på et menneske, er øjnene det allerførste, vi ser, og derfor kommer øjenbrynene ubevidst i fokus. De røber ikke kun vores følelser, men fortæller også en masse om vores personlighed. Vandrette, tætte "big bold" øjenbryn signalerer styrke og livsglæde. Med den rigtige makeup får de os til at se yngre og mere udtryksfulde ud. Giv dine øjenbryn mere opmærksomhed i forbindelse med den daglige makeup."