Mystical Her


Guddommelige øjne: Et kraftigt farvedepot i røgfarvet "Green Smoke" giver blikket dets mystiske intensitet. Teinten lyser regelmæssigt med en diskret ferskennuance på kinderne. Læberne er diskret betonet med True Color Cool Hazel, og neglene er holdt i en dæmpet syrentone. Fascinating!

Teint

Et perfekt look starter med en perfekt ansigtshud. Netop om vinteren er læberne og de ømfindtlige hudområder omkring øjnene særligt farveløse og tørre. Extreme Stay Foundation er specielt velegnet til at skabe en perfekt og regelmæssig teint. Efterfølgende fikseres teinten med Silky Mineral Powder.

Øjne

Start med at påføre MagneFix på hele det øvre øjenlåg. Herved intensiveres øjenskyggens farver og fremhæves med langvarig virkning. Placér et intensivt farvedepot med den nye Magic Shadow Mono 43 Green Smoke i og over den indre øjenvinkel. Farven placeres i oval form frem til øjenlågets midte. Herefter tones farvedepotet ud over hele det øvre øjenlåg og let hen over globelinjen og over til den ydre øjenvinkel vha. de pigmenter, som stadig er i penslen. Under øjnene sættes en blød kontur med samme farve. Placér et strejf af Tender Blush Gentle Peach under kindbensbuen for at skabe en blød overgang. Anvend den nye Eye Performer True Dark Chocolate til at trække en let stigende streg ud mod den ydre øjenvinkel. Træk også en streg langs de nedre øjenvipper og visk den let ud med den integrerede smudger. Til sidst bringes de øvre og nedre øjenvipper i form med mascaraen Perfect Volume Black.

Øjenbryn

Til dette stærke look er det tilstrækkeligt at udfylde øjenbrynene let med Automatic Pencil for Brows i en passende farve og bringe dem i en naturlig form vha. en øjenbrynsbørste.

Kinder

Sæt en blød, varm contouring med Tender Blush Gentle Peach.

Læber

Form læbernes kontur med Pencil for Lips LL21 og ton let ud ind mod læbernes midte. Herved skabes en ren læbekontur uden udløbende farve. Herefter påføres den langtidsholdbare True Color Lipstick Cool Hazel vha. den tungeformede læbepensel nr. 12. Man kan også duppe produktet helt naturligt på med fingrene. Ønsker man en lettere læbemakeup, kan man give læberne en velplejet og diskret glans med den nye Cream Gloss Nougat.

Negle

Neglene lakeres med den lyse syren-grå farvetone Brilliant Nail Mauve, som passer perfekt til dette mytisk virkende look.

Tip fra Steffen Zoll, International Make-up Artist hos La Biosthétique:

"Foretrækker man en let, sommerlig læbe-makeup, kan man trylle en velplejet og diskret glans frem på læberne vha. den nye Cream Gloss Nougat."

Get dressed-up in make-up:

1. Silky Mineral Powder 20 Skin

SKU# 018367

Quick Overview

Mineralpudderet fikserer make-uppen, og dets indhold af mineralpigmenter tryller en ren, frisk og luksuriøs hud frem.

13g

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x