Joyful

En dejlig leg med teksturer : Et tidløst elegant look, der alt efter valg af farver og finish sender dig direkte ind i nuet. En mat, grå øjenskygge og matte læber i sandfarvet rosa understreger den mørkeblå eyeliner og den koralrøde blush.

Teint

Påfør Extreme Stay Foundation med den vedlagte kosmetiksvamp og skab en regelmæssig teint. Små uregelmæssigheder udlignes med Teint Correcteur. Translucent Compact Powder lader teinten holde længe og giver en silkeagtig finish. Extreme Stay Powder giver en kraftigere mat effekt.

Øjne

Start med Smart Liner Navy Blue i den indre øjenvinkel tæt på øjenvipperne og træk en bred øjenlågsstreg, som slutter kort før øjenvippernes afslutning og trækkes opad i en lige grafisk linje. Kom noget Eyeshadow Pen Pure Ebonyøjenskygge – pensel nr. 13 og læg en konturløs skygge over orbitalbuen. Kom mascara Perfect Style Black på de øvre øjenvipper og del dem med mascarabørste nr. 11.

Øjenbryn

Den præcise eyeliner matcher de blidt svungne øjenbryn, som er forberedt vha. soft-teknikken. Kom noget farve fra Automatic Pencil for Brows på den medfølgende spiral og børst det ind i øjenbrynene. Skab små mellemrum og en passende bue ved hjælp af en fin pensel og samme farve. Fiksér brynene med Care & Fix Lash Conditioner.

Blush

Kom Tender Blush Coral Blossomviftepensel nr. 4. Træk en vandret linje fra kindernes midte og ton den ud mod ansigtets kontur. Farvekoncentrationen skal være på kinder – nes midte.

Læber

Liquid Lipstick Desert Rose påføres ud til læbernes kontur — enten med fingerspidsen eller med applikatoren. Et lige så smukt alternativ til dette look opnås med Cream Gloss Pretty Mauve.

Negle

Looket afrundes med 2 lag Brilliant Nail Bordeaux.

Get the make-up products:

1. Extreme Stay Foundation 64 Light Peach

Vare nummer 021531

Quick Overview

Giver en perfekt mat teint. Extreme Stay Foundation dækker hudens ujævnheder. Det er let at påføre produktet helt jævnt.

10g

Leveringstid 3-4 hverdage

257,00 kr
Pris pr. 100 g: 2.570,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Del på

x