Fresh Orange

Forårsfrisk : Dette look med blidt lysende kinder og mandarin – orange på læberne er velegnet til de første forårsdage. Kraftigt markerede øjenbryn og et moderne wet look i macadamia – brunt omkring øjnene skaber et naturligt friskt og intensivt blik. Charming & fresh !

Teint

Om foråret er huden stadig bleg efter vinteren. Den ubrunede hud har derfor brug for en sikker UV–beskyttelse. Sun Care Foundation indeholder et UV–filter med SPF 50 og UV–A– beskyttelse. Den giver din teint en diskret sommerbrun farve uden at tynge huden. Produktet påføres jævnt med en makeupsvamp. En silkemat finish uden yderligere farvepåføring får man med den nye Translucent Compact Powder. Produktet påføres med den vedlagte svamp eller med en pudderpensel. Påføres over foundationen.

Øjne

Eyeshadow Pen Macadamia anvendes i rigelig mængde på det øvre øjenlåg. Påføres desuden langs de nedre øjenvipper og fades blidt ud med en pensel. Dette giver øjenmakeuppen et trendy lys. Herefter påføres Mascara Perfect Volume Black på øvre og nedre vipper, så øjnene kommer til at virke større.

Øjenbryn

Øjenbrynene gøres først optisk tættere med Automatic Pencil for Brows. Bagefter formes de som ønsket og fikseres vha. den lille børste, der føl ger med Care & Fix Lash Conditioner. Til dette look må øjenbrynene gerne fremhæves mere intensivt.   


Kinder

Kinderne får en diskret friskhed med Tender Blush Soft Orange.

Læber

Først defineres læbernes form med Automatic Pencil for Lips LL35 Poppy Orange. Udlign hårde konturer med en let udviskning ind mod læbernes mitte. Herefter påføres den lysende orange læbestift Color Care Hot Mandarin med en pensel. Læbestiften forener farve, glans og pleje. Dens virkestoffer beskytter læberne mod udtørring. Man kan også anvende den nye Cream Gloss Lychee Sorbet som et alternativ til Color Care Hot Mandarin.

Negle

Neglene lakeres med Brilliant Nail Pebble Stone, som afrunder dette elegante look med sin spændende brun–grå farvetone.

Get the make-up products:

1. Sun Care Foundation 43 Warm Beige

Vare nummer 021529

Quick Overview

Med solbeskyttelsesfaktor 50 og UVA-filter. Sun Care Foundation tilføjer straks et strejf af sommerbrunhed til teinten uden at tynge huden.

9g

Leveringstid 3-4 hverdage

285,00 kr
Pris pr. 1 g: 31,67 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Del på

x