Modern Blue

Forførende : På hendes teint ligger en sommerligt, gyldent glow. Læberne skinner med en moderne metallic orange–rød farvetone. Man er der én ting, som man næsten ikke kan få blikket fra, så er det hendes øjne. Den iriserende blå – grønne farve minder om havets fascinerende dybder. Modern & sexy !

Teint

Når det gælder en sommerlig–let teint, er Teint Frais et oplagt valg pga. den særligt smidige tekstur, der smelter sammen med huden og giver en blid toning. Den tonede dagcreme er let at påføre og massere ind i huden med fingrene. Skab en let solbrunet farve med en smule Earth Glow Gel på kinderne og ved tindingerne.

Øjne

Ved dette look er den usædvanlige og iriserende øjenmakeup i fokus. Anvend den nye, blågrå Silky Eye Steel Blue på øvre og nedre øjenlåg og foretag en let udtoning. Skab et highlight ved øjet med den dybblå Eye Performer Blue Lagoon langs de øvre og nedre øjenvipper. Herved kommer øjnene til at virke meget større. Øjenmakeuppen får en perfekt finish med flere lag Mascara Perfect Volume Blue på øjen–vipperne.

Øjenbryn

Til dette look skal øjenbrynene betones mindre kraftigt for ikke at fjerne fokus fra den udtryksstærke øjenmakeup. Øjenbrynene skal derfor blot fyldes ud med Automatic Pencil for Brows og herefter formes med den integrerede øjenbrynsbørste.

Kinder

Den sommerlige teint med Teint Frais og Earth Glow Gel fremhæves med et diskret pust af Tender Blush Passion Rose. Rougen skal påføres på kindernes midte.

Læber

Den nye Sensual Lipstick B234 Sunset påføres enten med La Biosthétique’s læbepensel nr. 12 eller duppes let på læberne med en finger. Afh. af den påførte intensitet stråler læberne med en metallic–lysende orange–rød farve.

Negle

Dette look afrundes med den intensivt pink Brilliant Nail Pink Magenta, som giver en spændende finish.

Get the make-up products:

1. Teint Frais 104 Gold Beige

Vare nummer 021562

Quick Overview

Den let tonede dagcreme Teint Frais går i ét med huden og tryller en perfekt solskins-teint frem.

30ml

Leveringstid 3-4 hverdage

234,00 kr
Pris pr. 100 ml: 780,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Del på

x