Salon Beauté

Trend Shop

Opdag dine yndlingsprodukter i juni-udgaven af La Biosthétique's magasin Salon Beauté

Solsikker og solbeskyttelse

Håret kan ikke blive solskoldet. Men det betyder ikke, at solen ikke skader håret. UV-strålerne er hårde ved håret. Klor- og saltvand er yderligere stressfaktorer. Soleil Shampooing renser det solstrabadserede hår særdeles blidt og fjerner rester af klor og salt. En oliefri ekstrakt af solsikkefrø regenererer håret, beskytter det mod fremtidige skader og giver håret sin sunde glans tilbage.

Ferie i håret

Hvis man har tilbragt en dag på standen, ved man, at sommerblæst og saltvand er fantastiske hårstylister. Men hvis man bor inde i storbyen, behøver man ikke at købe en flybillet for at få afslappede bølger og definerede totter med struktur og silkemat finish i håret. Man kan nøjes med at anvende Beach Effect Styling Spray til at trylle et sexy strand-look frem i håret. Sprayen kan anvendes i både tørt og fugtigt hår.

Pleje to go!

Er du ofte ude at rejse, kan du godt begynde at glæde dig - for nu fås den naturlige og vegane Botanique Pure Nature-kosmetik også i praktiske rejsestørrelser. Ud over de tre shampooer Gentle Volumising, Intense og Balancing kan man også få Gentle Conditioner, Intense Mask og Balancing Toner i rejsestørrelse. Så nu skal du ikke længere give afkald på naturligt velplejet hår eller et friskheds-kick til ansigtet, når du er på farten - og heller ikke på det ekstra par sandaler, som du nu har plads til i kufferten.

Håndbagage

Spa Le Savon er din ledsager på spontane rejser, hvor du kun har håndbagage med. Den luksuriøse plejeformel med store mængder sheasmør plejer ansigtet og kroppen omhyggeligt og blidt. Sammen med sin elegante sæbeskål passer Spa Le Savon perfekt ned i din håndbagage. Spa Le Savon fås i 50 g til korte rejser og i 150 g til lange ferier for to.

Solbruning i lommeformat

Terrakotta-pudderet Sunsation består af mineralske pigmenter, naturligt mineralglanspigment og Vitamin E Acetat. Pudderet lægger sig silkeblødt på huden, skjuler små fejl og tryller med blot et par penselstrøg en forførende og helt naturligt virkende solbrun farve frem på huden - som efter en dejlig dag på stranden. Skab et sommerfrisk look ved at anvende Sunsation på ansigt og dekolleté eller ved at fremhæve f.eks. kindben, næseryg, pande og hage.

Beskyttelse mod sommersolen

Oplev La Biosthétique's solpleje og dyk ned i en forførende frisk duftkomposition, som er skabt af den internationalt kendte duftdesigner Geza Schön. Ud over den kompromisløse hudbeskyttelse vha. UV-A- og UV-B-bredspektrumfiltre tilbyder produkterne cellebeskyttelse og langvarig bruning.

Frugtagtig

Hindbær eller mandarin? Kraftig farve eller glossy og gennemsigtig? Vi anbefaler begge dele! Hydro Gloss Tangerine til en sommerligt frisk farve og masser af volumengivende fugtighed. Sensual Lipstick C137 Paradise Pink gør læberne kyssebløde vha. sin formel med olier, mangosmør og bivoks. Eller man kan vælge Lip Color Vibrant Fuchsia, hvis man ønsker en mere markant sommerlig fremtoning.

Salon Beauté" fås hos din La Biostétique-frisør