Salon Beauté

Trend-Shop

Opdag yndlingsprodukterne fra den aktuelle septemberudgave af La Biosthétique-magasinet "Salon Beauté".

Den nye lethed

Den nye, vægtløse styling-creme Light Defining Cream kontrollerer og definerer håret med silkeagtig glans. Velegnet til et naturligt og nærmest undone virkende look. De fugtighedstilførende hvedeproteiner beskytter håret mod udtørring og indhyller let porøse længder og spidser. Velegnet til alle hårlængder.

Dag efter dag

To til hver dag. Shampooing Beauté gør den daglige hårvask til en velgerning for håret og hovedbunden. Den renser blidt, har en frisk duft af frugter og blomster samt styrker hårets modstandskraft lige fra rødderne og helt ud i spidserne. Efter hårvasken anvendes Essence de Protéine Beauté. Den 2-fasede pleje sprayes i håret inden stylingen. De restrukturerende og glansgivende faser indlejres direkte i hårets struktur. Resultatet af denne omfattende dobbelte pleje og beskyttelse er et sundt og glansfuldt hår.

Toppræstation

Om sommeren stresses håret af sollys og klorholdigt vand. Om efteråret er hårtørrerens varme luft den store synder. Begge dele udtørrer håret og gør det skørt. Luxury Spa Oil styrker og plejer langt hår med sit indhold af olier udvundet af inkanødder og arganfrugter. Olien plejer de strabadserede spidser, så håret genvinder sin lysende kraft.

Hudbeskyttelse

Vidste du, at huden dagligt udsættes for luftangreb? Skadelige partikler kan forene sig med huden og påvirke barrierefunktionen negativt. Dette kan medføre for tidlig hudaldrig og dannelse af pigmentpletter. Den nye anti-pollutiongel Perles Hydro-Vitalité beskytter på enestående måde imod, at skadelige partikler hæfter sig på huden. Gelen danner en meget regelmæssig og åndbar beskyttelsesfilm, der desuden øger lysbeskyttelsesfaktorernes virkning og således reducerer celleskader forårsaget af UV-stråler. Huden forsynes med fugtighed i dybden og fremstår mere vital og strålende.

Minut-look

Anvender man de rigtige farver, er det ikke svært at lægge en udtryksfuld makeup: Magic Shadow Mono 43 Green Smoke påføres fra den inderste øjenvinkel og ud til øjenlågets midte. Udtoningen foregår opad og udad. Under øjet trækkes en blød linje. Læberne betones med True Color Lipstick Cool Hazel.

Efterårs-duo

Den ene er neutral og alsidig. Den anden er opsigtsvækkende og ekstravagant. I dette efterår får du ikke brug for andre typer neglelak. Brilliant Nail i nuancerne Mauve og Cassis ledsager dig overalt - både på arbejde og på date. De højpigmenterede farver overbeviser med deres perfekte dækevne og holdbarhed, ligesom de forfører med deres imponerende farveskin og glans. Tip: Anvend Brillant Nail Top Coat som finish til at forlænge neglelakkens holdbarhed eller som glansopfriskning.

Shop the Trends:

1. Light Defining Cream

SKU# 110684

Quick Overview

Stylingcremen til styling og restyling er velegnet til alle hårteksturer og naturlige looks.

100ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

Salon Beauté fås hos din La Biostétique-frisør