Salon Beauté

Trend-Shop

Opdag yndlingsprodukterne fra den aktuelle martsudgave af La Biosthétique-magasinet "Salon Beauté".

Oplev salon-følelsen derhjemme

Elsker du dit hårs fyldige smidighed lige efter besøget i frisørsalonen? Denne følelse kan du bevare med den nye Protection Cheveux Complexe Express Care Vital. Den 2-fasede straks-pleje er en ultrafin spray, som trænger dybt ind i håret og virker glattende og styrkende. I tilfælde af meget tørt og strabadseret hår skaber SOS-plejen Protection Cheveux Complexe 3 Mask Vital et smukt hår – som om du kommer lige fra frisøren.

Usynlig perfektion

Somme tider er det væsentlige usynligt. Det bedste bevis herpå er det nye Translucent Compact Powder. Det gennemsigtige produkt tilpasser sig nemt til enhver hudtone og får teinten til at fremstå fejlfri og silkemat hele dagen igennem. Produktet lægger sig vægtløst og helt blidt på huden, fjerner glansen og giver en regelmæssig, frisk og helt naturlig finish.

Gråt hår var engang

Med sit indhold af 97% naturlige virkestoffer sætter Elixir Anti-Grey helt nye standarder. Produktets enestående patenterede virkestofkompleks fremmer hårpapillernes melaninproduktion, beskytter de pigmentdannende hårceller og revitaliserer håret med en mineralsk kraftkilde udvundet af den helsebringende halvædelsten malakit. Når produktet anvendes dagligt, reduceres mængden af gråt hår betydeligt.

Om sommeren skinner

læberne igen og lyser forførende. Cream Gloss giver læberne masser af glans og lysende farve. Produktet fås nu i den nye nuance Lychee Sorbet, som plejer og beskytter læberne med sheasmør. Color Care Lipstick indeholder ligeledes sheasmør, men også avocadoolie, bivoks og vitaminer. Den nye mættede farve Dusky Pink gør produktet til en ultimativ trendsætter.

Naturlig rensning

Ekstrakter udvundet af havre og ginkgo renser ansigt og krop særdeles blidt og forkæler huden med fugtighed. Den diskrete lavendelduft virker udlignende og gør anvendelsen af Botanique Pure Nature Gentle Cleansing Gel til en afslappende oplevelse.

Naturlig strålekraft

De bittesmå skinnende partikler i Tender Blush betoner kindbenene og tryller ungdommeligt lys og naturlig strålekraft frem i teinten.

Shop the Trends:

1. Protection Cheveux Complexe Express Care Vital

SKU# 120562

Quick Overview

2-faset expres-plejespray med molekylært hårbeskyttelseskompleks. Forbedrer hårets elasticitet og smidighed uden at tynge eller gøre håret blødt. Håret bliver fyldigere, og det bliver lettere at rede og forme. Beskytter hårets struktur optimalt mellem brugen af de intensive plejesæt Vital/Insense.

200ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

Salon Beauté fås hos din La Biostétique-frisør