Salon Beauté

Trend Shop

Find dine yndlingsprodukter fra den aktuelle udgave af La Biosthétique-magasinet "Salon Beauté" fra marts 2018

Blid Duo

Sart hud tørrer ofte kraftigt ud om vinteren og reagerer med urenheder og irritation om foråret, når talgproduktionen øges. Clair de Teint Sensitif med sine rent vegetabilske tensider udvundet af havre renser huden omhyggeligt. Bagefter befugter Visalix Sensitif huden blidt, fjerner små hudskæl og lader teinten fremstå ren og jævn.

1. Clair de Teint Sensitif

SKU# 003582

Quick Overview

Biomimetisk emulsion, som er særligt velegnet til ømfindtlige hudtyper: Renser blidt og får huden til at fremstå klar og smuk.

250ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

100 x glans

Hundrede strøg med børsten. Bedstemors skønhedstip gælder stadig. Især, hvis man anvender en kvalitetsbørste med nylon- eller vildsvinehår. Støv og forurening fjernes blidt fra håret, hovedbundens blodgennemstrømning stimuleres, og hårrøddernes talg fordeles jævnt helt ud i spidserne. Resultatet er et dejligt, sundt og skinnende hår!

Botanique Pure Nature

Om foråret lokker naturen og giver én lyst til lethed og naturlig styrke. Så er den nærende leave in-hårpleje Botanique Gentle Conditioner med sine styrkende og plejende naturlige virkestoffer, der er udvundet af hvedeprotein, strandkål, solsikkeolie, gingko og vegetabilsk glycerin, lige sagen. En værdifuld plantecocktail, som tilfører håret ny kraft, opkvikkende fugtighed og naturlig elasticitet.

1. Styling Brush

SKU# 048796

Quick Overview

Denne hårbørste styler, friserer og sørger for mere volumen: En træbørste med vildsvine- og nylonbørster, der giver mere glans, tørrer hurtigere og giver mere fylde

1 St.

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

Forårsfrisk

Alle kvinder, som har anvendt læbestift, ved, hvordan røde læber omgående tryller friskhed frem i ansigtet. Men vidste du, at øjenskygge i røde og rosa nuancer har samme virkning? Blidt rosa på øjenlåget åbner blikket. Et strejf af rødt, som fades ud fra øjenlågsfolden op mod øjenbrynet, fungerer som en mini-lifting. Prøv selv: Sensual Lipstick Rusty Red og Magic Shadow Duo Dusty Rose & Maroon tryller straks forårsfriskheden frem i dit ansigt.

Tryllestaven!

Må vi præsentere din nye daglige ledsager! Den lette, nude-farvede tekster og de fine lyspigmenter i Daily Highlighter tryller et naturligt lys frem i dit ansigt. Duppes på pandens midte, på kindben, næseryg og hage og tones ud med fingrene. Du vil aldrig give denne lille lommetryllestav fra sig igen!

1. Sensual Lipstick Brilliant B 233 Rusty Red

SKU# 019125

Quick Overview

Plejende læbestift med udsøgte olier.

4g

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

Kysset af solen

Har du også somme tider på en overskyet dag ønsket, at man kunne købe sol på dåse? Med Sun Care Foundation i den smukke spejletui er dit ønske gået i opfyldelse. Den lette, gennemsigtige tekstur tryller et diskret strejf af solbrunhed frem på sit ansigt. Huden plejes intensivt med solsikkeolie og rosmarinekstrakt, som beskytter mod udtørring. SPF 50 og UVA-filteret beskytter mod for tidlig hudældning - uanset, om solen skinner eller ej.

1. Sun Care Foundation

SKU# 021529

Quick Overview

Med solbeskyttelsesfaktor 50 og UVA-filter. Sun Care Foundation tilføjer straks et strejf af sommerbrunhed til teinten uden at tynge huden.

9g

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

Brilliant

Foråret melder sin ankomst med lysende farver og strålende solskin. Hvis hårfarven ikke helt kan følge med, er det tid til en hurtig og enkel farveopfriskning med Glam Color Advanced. De direkte farvende pigmenter intensiverer hårfarvens nuancer og giver en stabil farveopfriskning, der holder til 3-5 hårvaske. Indholdet af silkeproteiner plejer håret og tilfører ny glans, så det skinner om kap med forårssolen.

1. Glam Color Advanced .02 Caramel

SKU# 038145

Quick Overview

Glam Color Advanced .02 Caramel svækker uønskede gule reflekser i blondt hår og skaber en neutral beige hårfarve med en garanteret farveneutralisering til 3-5 hårvaske. Håret får en strålende glans.

200ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Share on

x

Salon Beauté" fås hos din La Biostétique-frisør