Start zoom

Hud- & kropspleje

Sérum de Luxe

Vare nummer 002183

Quick Overview

Anti age-serum med regenererende celleaktivatorer, der glatter, regenererer og beskytter tør og krævende hud og effektivt glatter hudens rynker - en hommage til tidløs skønhed.

Vær den først til at bedømme dette produkt

30ml

Leveringstid 3-4 hverdage

847,00 kr
Pris pr. 100 ml: 2.823,33 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Luksus er fascinerende, ophidsende og attråværdigt. Sérum de Luxe skaber fascination, ophidselse og attråværdighed - camoufleret i form af en blid hudpleje. Sérum de Luxe tilfører udsøgte virkestoffer til tør og krævende hud og giver en uforglemmelig perfekt følelse i huden. Sérum de Luxe forbedrer hudens smidighed, aktiverer collagensyntesen, hvorved hudens bindevæv styrkes, og reducerer de rynker, der skyldes ansigtets mimik. Indholdet af polysaccharider tilfører huden fugtighed, gør den glattere og mere spændstig. Den vegetabilske regenererende celleaktivator modvirker spor af tidens tand og lader huden fremstå tydeligt forynget. Hudens styrke og elasticitet øges vedvarende, og hudens egne beskyttelsesmekanismer styrkes vha. den hudidentiske formulering. Hudens fugtighed, glathed og fornyelse forbedres ikke blot visuelt - de kan måles. Huden virker ny og glat, og efter blot 4 ugers brug af Sérum de Luxe ser den flere år yngre ud. Sérum de Luxe får tiden til at gå baglæns!

Anti age-serum med regenererende celleaktivatorer, der glatter, regenererer og beskytter tør og krævende hud og effektivt glatter hudens rynker - en hommage til tidløs skønhed.

• Vegetabilske regenererende celleaktivatorer bestående af polysaccharider udvundet af sukkerrør, ekstrakter af olivenblade, ekstrakt af jujube (brystbær): Ekstrakterne af olivenblade reaktiverer cellernes enzymer, jujube gør huden modstandsdygtig over for stress, polysacchariderne befugter, glatter og udligner ujævnhederLipidsyntesekompleks: forbedrer hudens fugtighedsbinding, øger elasticiteten og styrken og reducerer rynker, der skyldes tørhedDybdevirkende fugtighedskompleks: omgående og mærkbar befugtning af hudens dybereliggende lag i løbet af 72 timerPhytohormoner udvundet af iris florentina-rod: modvirker intensivt nedbrydningen af collagen og elastin, styrker hudens syrebeskyttelseskappe, beskytter imod udtørring og har en synligt foryngende effektCollagenaktivator: stimulerer collagensyntesen og reducerer hudens fugtighedstabCeramider: styrker hudens naturlige barrierefunktionLecithin: har tilbagefedtende virkning, støtter blokeringen af frie radikaler og bidrager til et højere fugtighedsindhold i huden

Sérum de Luxe anvendes morgen og aften. Påføres jævnt på ansigt, hals og dekolleté efter rensning. Herefter påføres den sædvanlige hudpleje.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hud- & kropspleje

Del på

x