Start zoom

Hårpleje

Shampooing Epicélan Purifiant

Vare nummer 120158

Quick Overview

Epicélan Purifiant anti-skæl-shampoo renser mildt og befrier hovedbunden for skæl, normaliserer det mikrobielle miljø, styrker de naturlige modstandskræfter og forebygger dannelsen af skæl.

Vær den først til at bedømme dette produkt

250ml

Leveringstid 3-4 hverdage

206,00 kr
Pris pr. 1 l: 824,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

To tredjedele af alle mennesker lider af det mindst én gang i livet – skæl. De viser sig oftest i form af hvide hudpartikler, som i svære tilfælde kan være meget synlige og virke meget uæstetiske i mørkt hår eller på mørkt tøj. Skæl er imidlertid ikke kun et æstetisk problem. Skæl er altid tegn på, at hovedbundens funktioner og dens mikrobielle miljø er i ubalance. Det er på høje tid at gøre noget! Epicélan Purifiant renser blidt hovedbunden for skæl. Dens særlige virkestof-kombination reducerer antallet af gærsvampe, der er årsagen til skæl, lindrer irritationer, rødmen, kløe og virker antibakteriel. Samtidig styrker shampooen de naturlige modstandskræfter og plejer håret. Aktive virkestoffer som panthenol, algeekstrakter og teatree oil supplerer hinanden. De har en beroligende og udlignende virkning. Desuden hæmmer de dannelsen af mikroorganismer og forebygger aktivt dannelsen af nye skæl. Det særlige virkestof-kompleks Complexe Pellicules forbedrer hovedbundens miljø – vedvarende! Resultatet er overvældende! Synlige skæl reduceres med op til 50% allerede efter den første brug. Shampooing Epicélan Purifiant sørger for skælfrit hår og tøj.

Epicélan Purifiant anti-skæl-shampoo renser mildt og befrier hovedbunden for skæl, normaliserer det mikrobielle miljø, styrker de naturlige modstandskræfter og forebygger dannelsen af skæl.

  • Kondensat af kokosfedtsyrer og aminosyrer af hvedeprotein:
  • Complexe Pellicules: forbedrer hovedbundsmiljøet og reducerer skæl
  • Panthenol: regenererer og styrker
  • Bisabolol: virker beroligende
  • Allantoin: beskytter cellerne, glatter hårets struktur og tilfører meget fugtighed
  • Algeekstrakt: befugter
  • Teatree oil: desinficerer

Hår og hovedbund befugtes med vand. Ca. 10 ml Shampooing Epicélan Purifiant fordeles skilningsvist på hele hovedbunden og masseres let ind. Emulgeres herefter op med lidt vand og skylles grundigt ud. Efter behov gentages behandlingen.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hårpleje

Del på

x