Start zoom

Hårpleje

Spa Le Shampooing

Quick Overview

Le Shampooing med sin helt særlige duft, som er skabt eksklusivt til La Biosthétique af den verdenskendte duftdesigner Geza Schön, opretholder hårets fugtighedsbalance.

Vær den først til at bedømme dette produkt

53,00 kr
Pris pr. 100 ml: 88,33 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Wellness til håret: Le Shampooing tilfører hår og hovedbund en række virkestoffer, som genskaber den naturlige ligevægt. Milde pleje- og vokssubstanser samt vegetabilske præbiotika øger shampooens tålbarhed og modvirker udtørring af hovedbunden. Le Shampooing er derfor også velegnet til sarte hudtyper. Hovedbundens naturlige beskyttelsesfunktion opretholdes, og uønskede hudtilstande, som skyldes betændelse, forsvinder hurtigere. Hovedbunden skånes, mens håret renses intensivt. Resultatet er et hår med øget glans og vitalitet, samtidig med at den sanselige duft fuldender følelsen af velvære. Le Shampooing indgår i Spa-serien, hvis forførende duft er skabt af den verdensberømte duftdesigner Geza Schön. Duften forener feminine og maskuline noter på en så harmonisk måde, at de på én gang forfrisker og beroliger alle sanser og medvirker til at skabe en ligevægtig og længevarende følelse af velvære. Duften har en frisk optakt med grøn limette fulgt af basilikum, citrongræs og rosa peber samt langvarige noter af vanilje og cedertræ.

Le Shampooing med sin helt særlige duft, som er skabt eksklusivt til La Biosthétique af den verdenskendte duftdesigner Geza Schön, opretholder hårets fugtighedsbalance.

  • Konditionerende plejestoffer
  • Natriumsalte fra mælkesyre og gluconsyre, der indgår som naturlige faktorer i hudens fugtighedsbalance
  • 100% vegetabilske præbiotika udvundet af inulin og gluco-oligosakkarider tilfører fugtighed og genopretter hovedbundens naturlige balance
  • Duftessenser med et friskt strejf af grøn limette fulgt af basilikum, citrongræs og rosa peber samt langvarige noter af vanilje og cedertræ

Håret fugtes med varmt vand, hvorefter Le Shampooing fordeles jævnt og masseres let ind i håret. Emulgér op med vand og skyl shampooen omhyggeligt ud. Tip: Ønsker du stålende og skinnende hår, opnår du det bedste resultat ved at kombinere Le Shampooing med den befugtende Le Conditionneur.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hårpleje

Del på

x