Start zoom

Hud- & kropspleje

Spray Invisible SPF 6

SKU# 002504

Quick Overview

Fedter og klistrer ikke: Vandfast solspray med UV-A- og UV-B-lysbeskyttelse og naturlig bruningsaktivator. Virker med det samme.

Vær den først til at vurderer dette produkt

150ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Transparent basisbeskyttelse

Skal bare sprayes på huden, så er du klar: Spray Invisible beskytter omgående mod UV-stråler. Sprayen fedter ikke og er derfor også velegnet til behåret hud og i forbindelse med sport eller andre aktiviteter i solen. Den ultralette konsistens og den transparente spray får Spray Invisible til at danne en fin tåge på huden. Det er ikke nødvendigt at massere Spray Invisible ind i huden. Spray Invisible stimulerer hudens pigmentering, så huden brunes hurtigere, bedre og jævnere. Den bekæmper frie radikaler, som er en af hovedårsagerne til DNA-skader, og stimulerer desuden DNA-regenereringen. Produktets hudvenlighed og virkning er dokumenteret i dermatologiske tests. Spray Invisible indeholder alkohol og er derfor ikke egnet til spædbørn eller små børn.

Fedter og klistrer ikke: Vandfast solspray med UV-A- og UV-B-lysbeskyttelse og naturlig bruningsaktivator. Virker med det samme.

  • Dihydroxymethylchromonylpalmitat forbereder huden på bruning og har påvirker cellernes regenerering positivt.
  • Effektivt UV-A- og UV-B-lysbeskyttelsesfiltersystem yder optimal solbeskyttelse.
  • Intelligent celle- og DNA-beskyttelse bestående af et virkestofkompleks af solsikkefrø, naturlig antioxidant og rosmarinekstrakt, som yder intensiv pleje og stabiliserer hudens naturlige funktioner.

Solbeskyttelsen sprayes på huden i rigelig mængde før ophold i solen. Det er ikke nødvendig at massere produktet ind i huden. Solbeskyttelsen skal fornys, når man har været i vandet, også selv om produktet er vandfast. Påføres flere gange for at opretholde beskyttelsesvirkningen – især hvis man sveder, eller efter en dukkert. Undgå direkte middagssol. Beskyt spædbørn og små børn mod direkte sollys.

OBS: Solbeskyttelse med ekstra høj SPF-faktor yder ikke total beskyttelse mod UV-stråler. Undgå kontakt med øjne og tekstiler.

Brandfare – indeholder alkohol.

There are no ratings for this product

Add Your Review

Flere produkter fra Hud- & kropspleje kategorien

Share on

x