Start zoom

Hud- & kropspleje

Traitement Régénérant

Vare nummer 002822

Quick Overview

Den celleaktive anti age-natcreme Treitement Régénérant beskytter huden i løbet af natten og sørger for, at regenereringsprocesserne kan finde sted.

Vær den først til at bedømme dette produkt

50ml

Leveringstid 3-4 hverdage

691,00 kr
Pris pr. 100 ml: 1.382,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Om natten kører rensnings- og afgiftningsprocesserne i hudens celler på højtryk. Med tiden forløber disse processer langsommere og mindre effektivt. Resultatet heraf er de første tegn på for tidlig ældning af huden. Traitement Régénérant er en celleaktiv anti age-natcreme, der nærmest virker som en foryngelseskur. Den forebygger særdeles effektivt hudens ældning og bekæmper årsagerne hertil direkte. Traitement Régénérant fungerer som et beskyttende skjold, idet den plejer huden og reparerer skader forårsaget af UV-stråler. Cremen aktiverer hudens egne regereringsprocesser. Tværbundet hyaluronsyre intensiverer hudens fugtighedsbinding og giver den et friskt og ungt udseende. Den banebrydende formel Dérmosthetique® Anti-Age indeholder to former for celle-ekstrakter, der aktivt påvirker årsagerne til hudens ældning: Phyto-celleekstrakter fremmer nydannelsen af moderceller, modvirker cellernes ældningsproces og dannelsen af rynker. Glyko-celleekstraker aktiverer collagensyntesen, styrker bindevævet, beroliger huden og beskytter imod glykation (forsukring).

Den celleaktive anti age-natcreme Treitement Régénérant beskytter huden i løbet af natten og sørger for, at regenereringsprocesserne kan finde sted.

  • Liposomalt indkapslede phyto-celleekstrakter af plantestamceller: fremmer nydannelsen af moderceller, modvirker cellernes ældningsproces og dannelsen af rynker
  • Glyko-celleekstrakter af organisk bundet silicium udvundet af brunalger: aktiverer collagensyntesen, styrker bindevævet, beroliger huden og beskytter imod glykation (forsukring)
  • Liposomalt indkapslede soya-isoflavoner: har regenererende effekt på huden, styrker huden og øger hudens tykkelse, forbedrer hudens elasticitet, tonus og modstandskraft over for ydre påvirkninger
  • Kveller: styrker hudens fugtighedsbinding
  • Vitamin B3: stimulerer collagensyntesen og bevirker en regelmæssig teint
  • Ceramider og phytosteroler: stabiliserer hudens syrebarriere

Traitement Régénérant anvendes om aftenen efter rensning. Påføres ansigt, hals og dekolleté og masseres let ind i huden.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hud- & kropspleje

Del på

x