Vare nummer 002042

Belesthétique The Cream

Med sine særdeles virksomme vegetabilske virkestoffer og sit eksklusive anti aging-fytokompleks med irisrod og hvid trøffel lifter The Cream ansigtskonturen synligt og hjælper huden med et bevare sin skønhed og ungdommelighed.
Udfyld indhold
50 ml
1.885,00 kr
Basis pris pr. 1 l: 37.700,00 kr
25 % moms er inkluderet,
Leveringstid 3-4 hverdage

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.


Bedømmelser (0)

Der er indtil videre ikke afgivet nogen bedømmelser. Tøv ikke med at sende os dine bedømmelser af vores produkter!

Fordele

Indholdsstoffer

Anvendelse

The Cream er det eksklusive svar på den modne huds særlige krav. Velafprøvede, udsøgte vegetabilske virkestoffer understøtter huden i på effektiv og helt naturligvis vis at bevare sin tidløse skønhed og ungdommelighed. Recepturen er opbygget over anti aging-fytokomplekset med iris, hvid trøffel, parakarse og lupinfrø, som optimerer udvekslingen af næringsstoffer mellem hudens enkelte lag og samtidig stabiliserer bindevævet. Huden bliver herved stærkere og fastere, ligesom ansigtskonturerne defineres klart.*


Majsekstrakt binder fugtigheden i huden i op til 72 timer, optimerer hudcellernes funktion og bidrager desuden til at holde hudens barrierelag stabilt.** Det beskyttende kompleks af ris- og rosmarinekstrakt beskytter hudens DNA mod skader.*


De forskellige virkekomponeter forenes i en biomimetisk emulsion, der minder meget om huden. Herved fremmes optagelsen af virkestofferne, ligesom det garanterer en høj grad af tålbarhed.


Virkestoffernes perfekte samspil gør The Cream til en særdeles effektiv liftingpleje med synlige resultater: Ansigtens konkurer fremstår synligt liftede, rynkerne reduceres, huden forsynes langvarigt med fugtighed og genvinder sit strålende ungdommelige udseende.


* In vitro-forsøg med det anvendte virkestof.
** Klinisk studie med det anvendte virkestof.