Privatlivspolitik

 

Beskyttelsen af dit privatliv er vigtig for Biosthetique A/S, CVR-nr. 67386418 (herefter "Biosthetique"). I det følgende vil vi informere dig om, hvordan Biosthetique indsamler samt anvender dine personoplysninger.

  1. 1. Hvilke oplysninger indsamler Biosthetique?
    1. Biosthetique indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på flere måder:
    2. -
      Ved brug af cookies
    3. -
      Ved at brugeren selv afgiver oplysninger, f.eks. ved køb af produkter, svar på spørgeskemaer, abonnement på nyhedsbreve mv.
    4. -
      Ved at brugeren afgiver oplysninger ved at kontakte Biosthetique telefonisk
    5. -
      Ved at brugeren benytter sig af sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter, hvor brugeren aktivt henviser til Biosthetique, f.eks. ved brug af funktioner som Like, Share, Tag mv. eller brug af hashtags efter opfordring fra Biosthetique, skriver kommentarer til vores opslag, følger vores Instagram profil eller på anden måde kommunikerer med os via de sociale medier.
  2. 2. Hvad er en cookie og hvorfor bruger vi cookies?
    1. Hos Biosthetique registrerer vi dine besøg på vores hjemmeside, www.labiosthetique.dk, ved hjælp af cookies. Når du besøger vores hjemmeside, lagres der en cookie på din computer, og Biosthetique kan derigennem følge dine besøg og din anvendelse af vores hjemmeside. Vi sætter først cookies, når du bevæger dig videre fra vores startside, www.labiosthétique.dk, hvor du har accepteret brug af cookies.

      En cookie er en datafil, som vi lagrer på din harddisk. Cookies identificerer ikke dig som bruger, men din brug af hjemmesiden, dvs. cookies genkender din navigering på hjemmesiden, husker om du er logget på, hvad du har lagt i indkøbskurven osv.

      Cookies er nødvendige for at få et websitet til at fungere, og de hjælper os med at optimere og tilpasse hjemmesiden til dine behov og interesser.

      Biosthetique samarbejder pt. med følgende tredjeparter:
    2. -
      Google Inc. (f.eks. ved brug Google Analytics og Google Retargeting)
    3. -
      Facebook Inc. (Facebook plugins)
    4. Når du besøger www.labiosthetique.dk, er det cookies fra disse systemer og vores egne cookies, som din computer modtager.
      Det er ikke tilladt Biosthetiques partnerselskaber at registrere, bearbejde eller anvende personlige oplysninger via cookies fra Biosthetiques egen hjemmeside.

      Hvis du ikke længere ønsker at give samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager.

      Ønsker du ikke, at vi sætter cookies, har du mulighed for at fjerne denne funktion. Vi har samlet supportsiderne med vejledninger til, hvordan du fjerner cookies i de forskellige browsere:
    5. -
    6. -
    7. -
  3. 3. Personoplysninger
    1. Du kan besøge vores hjemmeside uden at skulle afgive personoplysninger. Vi registrerer udelukkende de ovennævnte cookies. Personlige oplysninger udbedes kun, når du meddeleler os disse frivilligt, f.eks. ved køb af en vare eller tilmelding af nyhedsbrev. Oplysningerne vi indsamler om dig vil omfatte bl.a. dit navn, adresse, by, e-mail adresse, telefonnummer, oplysninger om køn, alder, uddannelse mv.

      I forbindelse med online køb med kreditkort indsamler vi desuden dine betalingsoplysninger. Når din bestilling og dit køb er afviklet, slettes dine personlige oplysninger efter udløbet af de skatte- og handelsretlige frister.

      Oplysninger afgivet ved bestilling af nyhedsbreve bruges til at målrette vores egne reklameannoncer i nyhedsbrevet, indtil du afmelder nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

      Oplysninger indsamlet ved e-mail bestillinger bruges til gennemførslen af din bestilling og kan anvendes, hvis du f.eks. henvender dig med spørgsmål eller reklamation i forbindelse med din bestilling.

      Oplysninger indsamlet ved telefonisk henvendelse bruges i forbindelse med håndtering og besvarelse af din henvendelse.

      De indsamlede oplysninger kan endvidere bruges til at målrette indhold, kommunikation og markedsføring til brugerne samt profilering af brugerne i det omfang persondataloven og øvrig lovgivning tillader det.
  4. 4. Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?
    1. Ifølge persondataloven skal dine personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor har kun udvalgte medarbejdere hos Biosthetique adgang til vores registrerede brugerdata.

      Biosthetique videregiver eller sælger ikke dine personoplysninger til tredjeparter, medmindre videregivelsen følger af lovgivningen. Videregivelse til tredjeparter til brug for markedsføring vil derfor ikke ske uden dit samtykke.

      Vi opbevarer ikke dine oplysninger længere end nødvendigt, og oplysningerne vil herefter altid blive slettet.
  5. 5. Dataansvarlig
    1. Den dataansvarlige er Biosthetique A/S, Industrivej 7, 6230 Rødekro.
      Tlf. +45 74 694000.
      E-mail: info(at)labiosthetique.dk.
  6. 6. Oplysning om brug og sletning af data
    1. Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som Biostetique behandler om dig og bede om at få oplysningerne rettet, blokeret eller slettet. Henvendelse herom skal ske til Biosthetique ved brug af kontaktoplysningerne lige ovenfor.