Vare nummer 002329

Belesthétique The Eye Cream

The Eye Cream indeholder virkekomplekser udvundet af udsøgte vegetabilske ekstrakter, som lifter og definerer huden på læberne og omkring øjnene samt giver den sin ungdommelige udstråling tilbage.
Udfyld indhold
15 ml
820,00 kr
Basis pris pr. 1 l: 54.666,67 kr
25 % moms er inkluderet,
Leveringstid 3-4 hverdage

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.


Bedømmelser (0)

Der er indtil videre ikke afgivet nogen bedømmelser. Tøv ikke med at sende os dine bedømmelser af vores produkter!

Fordele

Indholdsstoffer

Anvendelse

The Eye Cream har et særdeles effektivt virkestofkoncept og indeholder udsøgte vegetabilske virkestoffer, der er særligt beregnet til øjen- og læbekonturen - altså de ansigtsområder, der er særligt i fokus. Tegn på træthed og hudaldring ses hurtigere og tydeligere i øjenregionen end andre steder. Mørke skygger og ødemer påvirker hudens ungdommelige udstråling i samme omfang som mimik- og tørhedsrynker. Sidstnævnte rammer også læbernes følsomme hud, og derfor kan de behandles med de samme virkestoffer.


Et ekstrakt af parakarse definerer øjnenes og læbernes konturer og får dem til at slappe af.** I samspil med irisrod, hvid trøffel og lupinfrø danner den det særlige anti aging-kompleks, der optimerer udvekslingen af næringsstoffer mellem hudens enkelte lag, styrker bindevæget og glatter rynkerne.* Komplekset understøttes af majsekstrakt, der binder hudens fugtighed i op til 72 timer.**


Virkestoffer udvundet af høgeurt og tusindfryd fremmer blodgennemstrømingen i huden omkring øjnene og reducerer mørke skygger omkring øjnene.** Et kompleks af ris- og rosmarinekstrakt beskytter hudens DNA mod skader.**


Rynker og mimikrynker fremstår synligt liftede. Den beskyttede og perfekt befugtede hud på læberne og omkring øjnene udtråler ungdommelig vitalitet.

* In vitro-forsøg med det anvendte virkestof.
** Klinisk studie med det anvendte virkestof.