Start zoom

Hårpleje

Balancing Shampoo

Quick Overview

Udlignende shampoo med milde vaskeaktive substanser af kokos, aminosyrer og sukker, parfumefri, ideel til ømfindtlig hovedbund.

Vær den først til at bedømme dette produkt

250 ml

150,00 kr
Pris pr. 1 l: 600,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Harmoniserende hårbad

Den milde, parfumefri, 100 % naturlige fugtighedsshampoo renser og plejer især tør hovedbund og tørt hår med tendens til ømfindtlighed. Dens blide vaskeaktive substanser på basis af kokos, aminosyrer og sukker befrier hovedbunden og håret grundigt for snavspartikler uden at angribe kroppens egne værdifulde lipider. Aloe vera giver fugtighed og beroliger og harmoniserer hovedbunden. Håret plejes fløjlsblødt, selv en sensibiliseret hovedbund genfinder igen sin naturlige balance. For at undgå irritationer ved ømfindtlig hovedbund, er brug af duftstoffer helt bevidst undladt.

Udlignende shampoo med milde vaskeaktive substanser af kokos, aminosyrer og sukker, parfumefri, ideel til ømfindtlig hovedbund.

  • Milde vaskeaktive substanser på basis af kokos, aminosyrer og sukker renser hovedbunden og håret både grundigt og skånsomt
  •  
  • Aloe vera (Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder) fra kontrolleret økologisk dyrkning beroliger og harmoniserer hovedbunden, giver fugtighed, køler, lindrer irritationer og forebygger mikrobetændelser, stimulerer cellevæksten
  •  
  • Uden æteriske olier: For at undgå irritationer ved ømfindtlig hovedbund, er brug af duftstoffer helt bevidst undladt

Børst håret igennem, og fugt det med varmt vand. Påfør Balancing Shampoo på hovedbunden i regelmæssige skilninger og masser den let ind. Lad shampooen emulgere op i håret, og skyl den ud igen. Tip: De naturlige tensider i Balancing Shampoo skummer ikke så kraftigt, derfor opstår der ikke så fyldigt skum med den sædvanlige mængde shampoo. Men renseeffekten er perfekt alligevel, der er altså ingen grund til at bruge en større mængde.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hårpleje

Del på

x