Start zoom

Hårpleje

Intense Shampoo

Quick Overview

Plejende shampoo med blide vegetabilske tensider, styrkende ginseng og stimulerende unisex-duftessenser.

Vær den først til at bedømme dette produkt

250 ml

150,00 kr
Pris pr. 1 l: 600,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Vask håret med en shampoo, der er fyldt med naturens kræfter

Plejeshampooen med ginseng renser hår og hovedbund blidt med vaskeaktive substanser på basis af kokos, aminosyrer og sukker. Disse plejende tensider gør håret smidigere og nemmere at rede igennem allerede under hårvasken. Hårets naturlige glans og kraft bevares. Ginseng øger hårets spændstighed og stabilitet, stimulerer og mobiliserer hovedbunden. Dens præbiotiske virkning aktiverer din hovedbunds selvbeskyttelse og fremmer hårvæksten. Naturlige æteriske olier giver en behagelig duft.

Plejende shampoo med blide vegetabilske tensider, styrkende ginseng og stimulerende unisex-duftessenser.

  • Ginseng styrker spændstigheden og stabiliteten i håret og stimulerer og mobiliserer hovedbunden ved hjælp af kulhydrater, peptider, mineraler og saponiner (overfladeaktive substanser, tensider)
  •  
  • Vaskeaktive substanser på basis af kokos, aminosyrer og sukker renser blidt og plejer samtidig, gør håret smidigt og nemmere at rede igennem allerede under hårvasken

Børst håret igennem, og fugt det med varmt vand. Påfør Intense Shampoo på hovedbunden i regelmæssige skilninger og massér den let ind. Lad shampooen emulgere op i håret, og skyl den ud igen. Tip: De naturlige tensider i Intense Shampoo skummer ikke så kraftigt, derfor opstår der ikke så fyldigt skum med den sædvanlige mængde shampoo. Men renseeffekten er perfekt alligevel, der er altså ingen grund til at bruge en større mængde.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hårpleje

Del på

x