nye farver
Start zoom

Make-Up

Cream Gloss

Quick Overview

Intensiv farvebrillans og pleje i ét: Med et snuptag fremtryller denne Cream Gloss med højglans sanselige, fyldige læber til et glamourøst look.

Vær den først til at bedømme dette produkt

3.5 ml

  • Cream Gloss Frozen Berry
  • Cream Gloss Pretty Mauve
  • Cream Gloss Caramel
  • Cream Gloss Pink Veil
  • Cream Gloss Nougat
168,00 kr
Pris pr. 1 ml: 48,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Get glossy.

Om dagen giver den en ekstra portion pleje og et diskret look, om aftenen er den et highlight, der giver fyldigere læber og mere glamour: Denne Cream Gloss indhyller læberne i intensive, mættede farver i brillant højglanslook. Den righoldige formel med forkælende sheasmør plejer samtidig læberne, så de bliver smidige, og den efterlader en cremet, blød følelse. Takket være den fløjlsbløde applikator kan Cream Gloss påføres nemt og præcist, og på få sekunder skaber den en tiltrækkende effekt på læberne. Fordi denne lipgloss er så nem at bruge og har en praktisk størrelse, er den også perfekt at have med i håndtasken!

Intensiv farvebrillans og pleje i ét: Med et snuptag fremtryller denne Cream Gloss med højglans sanselige, fyldige læber til et glamourøst look.

  • Sheasmør i høj kvalitet plejer huden intensivt og har en god evne til at binde fugtighed. Sheasmør er rig på essentielle, umættede fedtsyrer og vitaminer, det stabiliserer huden, beskytter den og sørger for mere elasticitet
  • Den parabenfrie formel giver fugtighed og forkæler læberne med nærende indholdsstoffer som for eksempel E-vitamin-acetat.

Kom Cream Gloss på læberne ved hjælp af applikatoren. Den cremede tekstur gør, at denne lipgloss kan påføres nemt og præcist. Tip: Du opnår en særlig 3-D-effekt ved at sminke læberne med kontur- og læbestift og derefter lægge gloss på udelukkende på midten af over- og underlæben.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Make-Up

Del på

x