Start zoom

Hud- & kropspleje

Crème Vitalité

Vare nummer 002378

Quick Overview

Elastisk og strålende hud i løbet af bare to uger: Crème Vitalité plejer huden intensivt og beskytter den mod miljøpåvirkninger.

Vær den først til at bedømme dette produkt

50ml

Leveringstid 3-4 hverdage

528,00 kr
Pris pr. 100 ml: 1.056,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Intensiv plejecreme til frisk og ungdommelig udstråling – uanset alder

Man kan ikke skrue tiden tilbage, men det kan man godt gøre med de synlige tegn på tidens tand. Det kræver blot, at man anvender den rigtige pleje: Den perfekte teint er afhængig af hver enkelt hudcelles vitalitet. Crème Vitalité indeholder intensive virkestoffer, der forbedrer hudens tilstand og øger dens modstandskraft. Desuden forbedrer Crème Vitalité hudens strålende fremtoning såvel som dens ensartede struktur. Huden bliver synligt stærkere og glattere. Udstråling er ikke et spørgsmål om alder.

Elastisk og strålende hud i løbet af bare to uger: Crème Vitalité plejer huden intensivt og beskytter den mod miljøpåvirkninger.

  • Laminariatang (Alaria Esculent Extract) standser den forhøjede progerin-aflejring i cellerne og modvirker hermed for tidlig hudældning. Samtidig aktiveres cellernes energiforsyning, og proteinsyntesen stimuleres.
  • Krokus er en særdeles virksom booster, når det gælder hudens produktion af kollagen og elastin. Herved opnås en intensiv regenerering og foryngelse af hudens struktur.
  • Celle- og DNA-beskyttelseskompleks bestående af ekstrakter af ris, sukkerroer og rosmarin udgør en celleaktiv beskyttelse mod frie radikaler og beskytter cellerne mod skadelige miljøpåvirkninger (iltning). Den naturlige antioxidant har flere celleaktiverende virkninger og stimulerer hurtig regeneration af celle- og DNA-skader. Huden beroliges og stabiliseres.
  • Sheafedt er kendt for sine plejende egenskaber og yder en naturlig beskyttelse mod miljøpåvirkninger. Sheafedt indeholder store mængder vigtige umættede fedtsyrer og vitaminer. Det stabiliserer, beskytter og plejer huden og gør den mere elastisk.

Morgen og aften efter rensning. Påføres i et tyndt lag som dag- og natpleje på ansigt, hals og dekolleté og masseres let ind i huden.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hud- & kropspleje

Del på

x