Start zoom

Hårpleje

Génésicap Plus

SKU# 120042

Quick Overview

Denne særlige olie regenererer tør hovedbund og lindrer hurtigt ubehagelige bivirkninger som irritationer og spændingsfølelser. Forbedrer aktivt håres vækstbetingelser.

Vær den først til at vurderer dette produkt

15ml

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Problemet skyldes arvelige forhold eller hyppig hårvask med de forkerte produkter. Hovedbunden spænder ubehageligt, håret bliver porøst og tyndt. Det er på høje tid at pleje den udtørrede hovedbund! Udsøgte olier har altid været kendt for deres plejende egenskaber. Denne olie til tør hovedbund indeholder en skøn harmoni af luksus og natur. Génésicap Plus med ekstrakt af røgelse lindrer irritationer og spændingsfølelser i hovedbunden. Den fremmer den naturlige regeneration vha. vitamin E. Fedtsyrer udvundet af hjulkroneolie fjerner hurtigt tørre skæl og forbedrer hovedbundens funktioner med et snuptag. Fugtighedstabet pga. manglende lipider stoppes, og hovedbundens barrierefunktion genopbygges. Man får igen en god fornemmelse i hovedbunden, håret får atter den næring, det skal have, så det kan fremstå livskraftigt og have en smuk glans.

Denne særlige olie regenererer tør hovedbund og lindrer hurtigt ubehagelige bivirkninger som irritationer og spændingsfølelser. Forbedrer aktivt håres vækstbetingelser.

  • Hjulkroneolie: tilfører huden vigtige fedtsyrer
  • Phytosteroler: virker beroligende
  • Panthenyltriacetat: en særlig form af panthenol, virker befugtende
  • Ceramidholdige forbindelser: genopbygger hudens barrierefunktion
  • Ekstrakter af røgelse: virker beroligende og forebygger hudirritationer

Génésicap Plus anvendes før hårvask 2-3 gange pr. uge. Påføres skilningsvist på hovedbunden med fingrene og masseres let ind. Lad det virke i mindst 15 minutter. Eventuelle rester skylles ud i forbindelse med hårvask. Helt optimalt er det at lade Génésicap Plus blive i hovedbunden natten over.

There are no ratings for this product

Add Your Review

Flere produkter fra Hårpleje kategorien

Share on

x