Start zoom

Hårpleje

Lotion Apaisante

Vare nummer 120869

Quick Overview

Terapi til sensibel hovedbund. Anti-skælterapi-lotion til vedvarende beroligelse af stressreaktioner og effektiv normalisering af overreagerende, skællet hovedbund.

Vær den først til at bedømme dette produkt

100ml

Leveringstid 3-4 hverdage

224,00 kr
Pris pr. 100 ml: 224,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Skæl er irriterende nok som akut symptom. Men skæl bliver ofte til et kronisk problem, der vender tilbage igen og igen eller optræder vedvarende. Oftest kæmper den ramte ikke blot imod skællene. Som regel er hovedbunden allerede irriteret eller oversensibel. Dette kan skyldes såvel arvelige faktorer som gentagne skælangreb. Udløserne er ofte psykisk stress eller udefrakommende irritationer pga. uheldige behandlinger – eller de forværrer et allerede eksisterende problem. Lotion Apaisante beroliger de overreagerende nerver og sen sensible hovedbund. Den øger modstandskraften over for de stressfaktorer, der fremkalder skæl. Det aktive anti-skælkompleks og de anti-inflammatoriske planteekstrakter udvundet af mimose og hestekastanje genskaber hovedbundens balance blidt, hurtigt og vedvarende. Antallet af skælfremkaldende gærsvampe reduceres. Spændingsfølelser, kløe og irritation forsvinder, og hovedbundens dannelse af hornceller normaliseres. Faren for hårtab er ovre. Håret genvinder sin vitalitet og sunde vækst. Du bliver overrasket over virkningen af Lotion Apaisante. 1. Efter blot én hårvask er synlige skæl fjernet 100% 2. Vedvarende normalisering af hovedbundens dannelse af hornceller 3. Selv en hypersensibel hovedbund beroliges vedvarende Der foreligger klinisk dokumentation for den effektive virkning og den særligt gode forligelighed med hovebunden.

Terapi til sensibel hovedbund. Anti-skælterapi-lotion til vedvarende beroligelse af stressreaktioner og effektiv normalisering af overreagerende, skællet hovedbund.

  • Zink-pyrithion og Complexe Pellicules: reducerer antallet af skælfremkaldende svampe og fremmer dannelsen og modningen af sunde keratinceller
  • Virkestof-kompleks udvundet af peberplanter, inga alba-bark og mimose: revitaliserer og stabiliserer hovedbunden og forebygger ny skældannelse
  • Ekstrakt af lakridsrod og virkestoffer udvundet af havre: beroliger
  • Nyudviklet tetra-peptid: reducerer risikoen for betændelse, beroliger stresset hovedbund og øger dens modstandskraft
  • Hestekastanje og lakridsrod: linder betændelse og fremmer hurtig heling
  • Panthenol: beroliger hovedbunden
  • Koffein: styrker hårrødderne og forbedrer hovedbundens blodgennemstrømning
  • Allantoin: beskytter cellerne, glatter hårets struktur og tilfører store mængder fugtighed

Efter hårvask med Shampooing Apaisant påføres ca. 5 ml Lotion Apaisante skilningsvist på hovedbunden og masseres blidt ind. Skal ikke skylles ud.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hårpleje

Del på

x