THE CULTURE OF BEAUTY

Virksomhed

Missionen

Skønhed er ikke kun den ydre form. Skønhed er alt: Det man gør, og måden man gør det på. Skønheden er en del af de produkter, man anvender, og i måden, som man behandler dem på, der anvender dem. Ægte skønhed er summen af de ting, der vokser, når man træffer de rigtige beslutninger. Det er en filosofi. Det er en kultur. Det er vores. Hos La Biosthetique kalder vi den The Culture Of Beauty.

Mærket

Liv og skønhed, bios og æstetik - kombinationen af naturlige virkestoffer, nyeste forskning og passionen for skønheden har helt fra begyndelsen bestemt filosofien bag mærket La Biosthetique. Den højeste kvalitet er ikke blot en mulighed, den er forudsætningen. Den er roden til Culture Of Beauty.


Koncernen

Paris og Pforzheim: De to hovedsæder danner en bro mellem La Biosthetique’s mål. Den internationale modemetropol, verdens hovedstad for skønhed, der definerer lidenskaben for mode og trends. Dette forbindes med udvikling, analyse og produktion på højeste niveau i Pforzheim. Disse to søjler indikerer målet for La Biosthetique.Die Philosophie

Mennesket er centrum i alt det, vi laver. For hvert enkelt menneske er unikt. Huden. Håret. Stilen. Smagen. Ønskerne. Drømmene. Det kræver stor viden at kunne rådgive det enkelte menneske med virkelig ekspertise. Derfor findes vore produkter næsten kun hos særligt uddannede professionelle medarbejdere i vore saloner. Man skal have sans for trends, for mode, for individualitet. Den der ønsker at give skønhed til andre, skal være i stand til at kunne skabe glæde. Glæden er smuk.


Vi kalder det The Culture Of Beauty.

Familien

Verdenskendt brand og familiefirma: Siegfried Weiser overtog firmaet fra grundlæggeren Marcel Contier. I dag leder han det sammen med sønnerne Jean-Marc og Felix - og med den faste overbevisning, at værdier og holdninger er lige så vigtige for La Biosthetique som selve produkterne: Skånsom omgang med ressourcerne, ansvarlighed over for kunder, medarbejdere og partnere samt langsigtet planlægning, der altid har mennesket i centrum. Også dette er skønhed. Det er La Biosthetique.


Produkterne

Kollektionerne er opdelt i kategorier: Skin Care, Styling, Hair Care og Color & Make-Up.


Salonerne

La Biosthetique kan købes hos vores eksklusive partnere: I saloner hos frisører, der føler sig dedikeret til vores værdier og vores opfattelse af højeste kvalitet. Salonerne er de vigtigste ambassadører for The Culture Of Beauty.