Virksomhed

La Biosthetique

The Culture of Total Beauty

Missionen

Skønhed er ikke kun den ydre form. Skønhed er alt: Det man gør, og måden man gør det på. Skønheden er en del af de produkter, man anvender, og i måden, som man behandler dem på, der anvender dem. Ægte skønhed er summen af de ting, der vokser, når man træffer de rigtige beslutninger. Det er en filosofi. Det er en kultur. Det er vores. Hos La Biosthetique kalder vi den The Culture Of Total Beauty.

Mærket

Liv og skønhed, bios og æstetik - kombinationen af naturlige virkestoffer, nyeste forskning og passionen for skønheden har helt fra begyndelsen bestemt filosofien bag mærket La Biosthetique. Den højeste kvalitet er ikke blot en mulighed, den er forudsætningen. Den er roden til Culture Of Total Beauty.

Koncernen

Paris og Pforzheim: De to hovedsæder danner en bro mellem La Biosthetique’s mål. Den internationale modemetropol, verdens hovedstad for skønhed, der definerer lidenskaben for mode og trends. Dette forbindes med udvikling, analyse og produktion på højeste niveau i Pforzheim. Disse to søjler indikerer målet for La Biosthetique.

 

Familien

Verdenskendt brand og familiefirma: Siegfried Weiser overtog firmaet fra grundlæggeren Marcel Contier.  I dag leder han det sammen med sønnerne Jean-Marc og Felix - og med den faste overbevisning, at værdier og holdninger er lige så vigtige for La Biosthetique som selve produkterne: Skånsom omgang med ressourcerne, ansvarlighed over for kunder, medarbejdere og partnere samt langsigtet planlægning, der altid har mennesket i centrum. Også dette er skønhed. Det er La Biosthetique.

Produkterne

Kollektionerne er opdelt i kategorier: Skin Care, Styling, Hair Care og Color & Make-Up. 


Hair Care

Håret er menneskets første smykke - udtryk for personlighed, stil og følelser. Et smukt og sundt hår begynder med en sund hovedbund, og siden starten af La Biosthetique har vore videnskabsfolk beskæftiget sig med denne sammenhæng. For kun dem, der yder det bedste, opnår de bedste resultater. 

Styling

La Biosthetique Styling-produkter præsentes i en rækkefølge efter logisk anvendelse lige fra det fugtige til det tørre hår og et hår der skal føntørres, dette i tre optisk forskellige grupper: Base (grafik), Style (Champagne) og Finish (Lilla)

Skin Care

Huden er kroppens forbindelse til verden - og vores største organ. Sund og smuk hud er på én gang udgangspunktet og målet for enhver skønhedspleje. Samtlige Skin Care-produkter er afstemt herefter. 

Color & Make-Up

Dekorativ kosmetik og kolorering er afhængig af moden, og alle kollektioner fra La Biosthetique viser vores glæde og passion for trends og udviklinger. Men én ting forbliver uændret: Kun den bedste kvalitet tilfører pleje, sundhed og ægte strålende skønhed til huden og håret sideløbende med den aktuelle trend. 

Salonerne

La Biosthetique kan købes hos vores eksklusive partnere: I saloner hos frisører, der føler sig dedikeret til vores værdier og vores opfattelse af højeste kvalitet. Salonerne er de vigtigste ambassadører for The Culture Of Total Beauty.