Start zoom

Hårpleje

Lotion Ergines B

Vare nummer 120059

Quick Overview

Ergines B lindrer spændingsfølelser og irritationer pga. tør og følsom hovedbund. Den stimulerer hovedbunden blidt og beskytter imod udtørring.

Vær den først til at bedømme dette produkt

100ml

Leveringstid 3-4 hverdage

205,00 kr
Pris pr. 100 ml: 205,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

En tør hovedbund har ingen beskyttelse. Derfor er den følsom og reagerer med kløe og spændinger. Håret bliver med tiden porøst, det knækker nemt, og i værste fald mister man det. Det er på høje tid at give hovedbunden sin livskraft tilbage. Ergines B til tør hovedbund fjerner irritationerne og følelsen af spændinger – på en helt naturlig måde. Aktivt virkende panthenol beskytter imod skadelige miljøpåvirkninger og forebygger tab af fugtighed. Den tørre hovedbund stimuleres blidt, og dens funktioner kommer atter i balance. Lotion Ergines B skaber optimale forudsætninger for smukt og kraftigt hår. Det særligt udviklede virkestof-kompleks Complexe Vitalisant virker målrettet på tør hovedbund, stimulerer passive talgkirtler og bringer hovedbundens miljø i varig balance. De tørre hudpartier forsvinder, og man får hurtigt en god fornemmelse i hovedbunden. Hovedbunden genvinder alle sine funktioner – ideelle betingelser for et sundt hår.

Ergines B lindrer spændingsfølelser og irritationer pga. tør og følsom hovedbund. Den stimulerer hovedbunden blidt og beskytter imod udtørring.

  • Complexe Vitalisant: Stimulerer talgproduktionen og aktiverer passive talgkirtler
  • Polysaccharider udvundet af gærceller: virker befugtende, beroligende og anti-inflammatorisk
  • Panthenol: fremmer irriterede hudområders heling

Efter hårvask med Shampooing Lipokérine B påføres ca. 5 ml Lotion Ergines B skilningsvist på hårbunden og masseres let ind. Skal ikke skylles ud.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hårpleje

Del på

x