BÆREDYGTIGHED BELØNNES

La Biosthétique har modtaget Den Tyske Bæredygtighedspris 2023 og Global Transition Award 2022 


Der findes hjerteanliggender, som i ideelle tilfælde genspejler sig i et mærkes DNA. Hos La Biosthétique har bæredygtighed har udgjort vores fundament, siden Marcel Contier grundlagde virksomheden i 1950’erne. For os er bæredygtighed ensbetydende med passion, overbevisning, udlevet kultur. Dette er tilfældet inden for en lang række områder. Vi lægger stor vægt på miljøbeskyttelse i samtlige processer – lige fra produktudvikling til produktion og distribution. Vores mål er at holde de økologiske fodaftryk på denne planet så små som overhovedet muligt og samtidig at tilbyde eksklusive hår- og hudprodukter, som sætter deres egne kvalitetsstandarder.

Allerede i 2020 blev koncernens hovedsæde i Pforzheim certificeret som klimaneutralt af ClimaPartner. I dag er 600 La Biosthétique-saloner i Tyskland, Østrig og Schweiz klimaneutrale saloner. 


Hos La Biosthétique er forestillingen om bæredygtighed ikke blot en trend, men først og fremmest en levende tradition. 

Vores engagement inden for bæredygtighed og klima- og miljøbeskyttelse er blevet honoreret med to vigtige udmærkelser, som blev overrakt til Isabelle Weiser og Dr. Christian Ader. 

"Vi glæder os meget over disse to vigtige succeser og føler os bekræftet i vores handlinger. Samtidig vil vi gerne takke vores salon-partnere. Takket være deres engagement har vi kunnet kompensere for mere end 19 milliarder kg CO2. Klimabeskyttelse kan kun gennemføres i fællesskab. Vi håber, at de to udmærkelser på området resulterer i endnu flere klimaneutrale saloner, så vi kan nå vores mål for 2030 og reducere udslippene med yderligere 20%."

Isabelle Weiser

Den Tyske Bæredygtighedspris er den største europæiske udmærkelse inden for økologisk og socialt engagement. Den har eksisteret siden 2008 og uddeles af Stiftung Deutscher Nachhaltigheitspreis e.V. i samarbejde med bl.a. den tyske regering og en række toneangivende repræsentanter for den tyske økonomi- og finanssektor. Forudsætningen for, at en virksomhed kan blive nomineret til prisen, er, at den entydigt kan dokumentere sit sociale og økologisk ansvarlige engagement. 

© Johannes Boger
© Johannes Boger

Vi er ikke mindre glade for Global Transition Award, som uddeles af den tyske avis Handelsblatt. Vi har haft held med at overbevise juryen med vores målsætning om at nedbringe de indirekte udslip i vores distributionskæder samt om inddragelsen af vores partner-saloner som certificerede klimaneutrale saloner. Hos La Biosthétique kan vi dokumentere, at vi lever op til Paris-aftalens krav om en maksimal temperaturstigning på 1,5 grad.