Rødt gavebånd

Giv skønhed som gave

Til hende, til ham, til mig …

Med La Biosthétique’s eksklusive gaveæsker giver du smukt skinnende hår, strålende hud og et enestående look i julegave. Findes der en smukkere måde at fortælle et elsket menneske, at du holder af ham eller hende med hud og hår?

Merry Wellness

Til hende, til ham, til mig …

Alle sætter pris på en lille forkælende pause. SPA- gaveæsken indeholder ren nydelse og pleje til mennesker, vi holder af. Naturlige plejestoffer og dejlig duft gør SPA Shower Gel og SPA Lifting Care

Decolleté and Hands til en fryd for krop og sjæl. Den smukke gaveæske og Shower Gel i rejsestørrelse følger gratis med.

Tre produkter til ham

Den eksklusive gaveæske indeholder tre 3-i-1-produkter til ham, som du gerne vil forkæle med hår- og hudprodukter. Æsken indeholder den vitaliserende After Shave Face & Beard Care samt Hair Beard Body Wash — sidstnævnte både i almindelig og rejsestørrelse.

Grip, glans og glamour

Gaven til alle styling-fans, som ønsker sig afslappet tekstur og masser af volumen. Æsken indeholder de to favoritter Soft Texture Spray og Volume Powder. Desuden følger hårlakken Formule Laque med i specialstørrelse — helt gratis.

Til de højeste krav

Beauty- gaven til dem, der stiller de højeste krav. Den eksklusive gaveæske indeholder Belestétique The Concentrate og The Eye Cream, som plejer huden omhyggeligt med virkestoffer udvundet af iris og hvid trøffel. Produkterne holder huden tidløs smuk og vital. Leveret som gaveæske fås de til enestående særpris (10 % rabat).

Beauty for Bees

Du giver skønhed som gave. Vi takker med blomster. Og ikke blot med en buket, men med en hel blomstereng. For hvert solgt beauty-sæt (for hver solgt gaveæske) sår La Biosthétique en kvadratmeter blomstereng (i alt 50.000 m2) som et bidrag til vores fælles miljø, som levested til bier og for at modvirke, at dyrearterne forsvinder fra vore omgivelser.