SOFT TEXTURE SPRAY

Luftig styling, afslappet look

Aldrig har det været nemmere at skabe afslappede, undone-looks. Det sørger, den nye, fleksible Soft Texture Spray fra La Biosthétique.

Vores liv er fyldt med små udfordringer. Ingen dage er ens. Dette gør sig også gældende for vores udseende. Nogle dage har vi mere tid og ro til os selv og dermed også til både at pleje og style vores hår, og inden vi ser os ham, så har vi travlt igen. Her kræves fleksibilitet, og dét er lige præcis, hvad Soft Texture Spray giver os. Den tæmmer håret og bringer det i form, og den tilpasser det individuelle behov.

Take it easy.

I årevis har afslappede frisurer været særligt populære og kan ses overalt bl.a. på catwalks, hos influencere og i medierne. Den nyeste trend er ”tousled hair”, hvor sektioner af håret fremhæves i uregelmæssige bølger. Men uanset hvor nonchalant et undone-look kan virke, så kommer det ikke af sig selv. De afslappede styles skal se afslappede ud, men ikke skødesløse. Det er vigtigt at definere individuelle totter eller krøller, på en sådan måde, at de skiller sig ud uden at virke klæbrige, fedtede eller uvaskede. Et uglet Frizz er et no-go, hvorimod fylde er en nødvendighed, lige så vel som glans, struktur og hold også er en nødvendighed. Teksturen: Absolut, men uden at være for defineret.

Og det er netop her multitalentet kommer i spil.


Afhængigt af dosering og anvendelse sørger Soft Texture Spray for at give volumen til håret, tæmmer frizz, fremhæver krøller, definerer totter og frem for alt, så giver stylingproduktet frisuren det bekymringsløse hold, der karakteriserer et sundt og stærkt hår. Den silikonefrie spray har en ny og ekstremt let formular, der både er alsidig og som samtidigt kan skabe kontrol over selv det mindste hår. Naturlige indholdsstoffer og provitamin B5 giver værdifuld fugt. Og som om det ikke var nok, at det fleksible stylingprodukt sørger for, at dit hår beholder sin friskhed ved hurtige justeringer og restyling, så har den lette citronduft fra Geza Schöns hånd, en Berlin-basseret perfumør, også en øjeblikkelig styrkende effekt.

Lige så individuelle som vi er: Anvendelse og virkning af Soft Texture Spray

Før den klassiske føntørring

Sprøjt lidt i det håndklædetørre hår. Dette giver frisuren et bedre hold, mere struktur og ubesværet volumen, når håret føntørres.


Lufttørt eller føn med fingrene

Nonchalance ved blot ét sprøjt: Ved at spraye Soft Texture Spray Spray i fugtigt hår efter vask skabes et luftigt look og en undone struktur, som hvis man havde været ude i sommervinden, samtidigt med at stylingproduktet giver et fleksibelt hold.


I krøller og bølger

Fantastisk, vægtløs spændstighed. Soft Texture Spray beroliger frizz og samler bølget hår i fleksible krøller.


I tørt hår

Uanset om du er hjemme eller på farten, så er Soft Texture Sprayaltid med dig, da den også kan bruges i tørt hår. Brug den til at skabe den perfekte finish!