GLOBAL BEAT

Verdens puls ændrer sig. Ud af et øjebliks stilstand er der opstået ny bevægelse — et nyt beat, som går jorden rundt. Det er en ny tids rytme. Den virker stadig fremmed og irriterende som i sin tid de allerførste techno– beats, der i løbet af kort tid elektriserede hele verden. Der vokser en ny fri, progressiv og provokerende livsfølelse frem, som sætter sig ud over det traditionelle og danser til det nye beat.


GLOBAL BEAT er navnet på La Biosthétique Academy Collection Autumn– Winter 22 / 23, som genoplever techno– æraens tidsånd som sin grundlæggende inspiration. Den fortolker musikkens stilskabende energier og synergier på en ny, tidssvarende måde. I forening med modellernes forskellige karakterer skaber klipning, farve, styling og makeup tilsammen en række dynamiske og ikoniske looks.

Global Beat

Verdens puls ændrer sig. Ud af et øjebliks stilstand er der opstået ny bevægelse — 

et nyt beat, som går jorden rundt. Det er en ny tids rytme. Den virker stadig fremmed og irriterende som i sin tid de allerførste techno– beats, der i løbet af kort tid elektriserede hele verden. Der vokser en ny fri, progressiv og provokerende livsfølelse frem, som sætter sig ud over det traditionelle og danser til det nye beat. 

GLOBAL BEAT, die La Biosthétique Trend Collection Autumn Winter 22/23, greift den Zeitgeist der Techno-Ära als grundlegende Inspiration auf. Sie interpretiert die aus der Musik geborenen, stilprägenden Energien und Synergien auf zeitgemäße Weise neu. Cut, Color, Styling und Make-up ergeben im Wechselspiel mit den unterschiedlichen Charakteren der Models dynamische und ikonische Looks.

I øjeblikket mellem fortid og fremtid sætter GLOBAL BEAT fokus på det individuelle og inviterer til at give slip og opfinde sig selv på ny. Med sine kraftige kontraster og iøjnefaldende effekter er GLOBAL BEAT lige så frisk og ubrugt som den nye tid, men rummer samtidig masser af plads til diskrete toner og fine detaljer. GLOBAL BEAT er mulighedernes kollektion, som tillader alt, men intet dikterer.


GLOBAL BEAT er udtænkt og skabt af La Biosthétiques internationale kreative trendsættere Alexander Dinter og Steffen Zoll med henblik på at tjene som inspiration for såvel frisører som kunder. Lad dig rive med af den nye tids puls, som banker i GLOBAL BEAT, og vær modig og prøv et nyt elektriserende look!

Lad dig rive med af pulsen fra GLOBAL BEAT Academy-kollektionen, og vov dig ud i en ny, elektrificerende stil!

«Det er en meget ung kollektion, men for mig har det intet med alder at gøre. Folk lader sig inspirere af de unge og gennemfører det selv. Som så ser meget anderledes ud under nogle omstændigheder.»

Alexander Dinter, La Biosthétique International Creative Director