LBP Frizz Control Headerbild

FRIZZ CONTROL

Bye Bye Frizz

Hvad gør man, når det kruser og flyver? Når håret pludselig får sit eget liv, krøller vildt og stikker ud fra hovedet, kaldes det for krus.

På den ene side er det genetisk betinget, på den anden side kan ekstremt tør eller fugtig luft, overforbrug af kemikalier, men også forkert styling påvirke håret. På grund af deres struktur er krøllet og tørt hår særligt ramt af krus. De bliver elektrostatisk ladede, begynder at "flyve", er svære at style og holder ikke den ønskede form. Frizz Control lindrer uregerligt hår fra vask til styling med masser af fugt, plejer det intensivt og udligner strukturelle svagheder. Kationiske, dvs. positivt ladede stoffer, tæmmer uregerligt hår og har en antistatisk virkning. Resultatet: Uro og krus gør plads til varig håndterbarhed og silkeblød glans.

Fra vask til styling beroliger Frizz Control uregerligt hår, afbalancerer fugtbalancen samt strukturelle svagheder på en bæredygtig måde og udglatter hårets overflade. Statisk opbygning og krus forhindres, og det stabiliserede hår er let at style, glat og skinnende.

Hvilken produktkombination virker?

Fra lunefuldt til tamt: Med et skræddersyet plejekoncept stabiliserer Frizz Control hårets struktur, øger dets modstandsdygtighed over for ydre faktorer, beroliger strukturen og sikrer skinnende glathed.


4 Tip ved Frizz af Senior Hair Care Consultant Desirée Ahlhaus

1. Ved et hår, der har tendens til at være genstridigt er det bedre, hvis man ikke lader håret lufttørre, men i stedet føntørre håret. Her er det også undtagelsesvist en fordel at føn håret med høj varme, men så reducerer luftstyrken.


2. For at få et helt roligt hår, er det vigtigt først at føn håret helt tørt, ellers sørger den sidste fugtighed i håret for, at det igen bliver let genstridigt.


3. Det optimale resultat får man ved at føn håret med en kvalitets børste. Ønskes et naturligt resultat med krøller, skal man anvende en diffuser!


4. Last but not least, til efterfølgende at style i det tørre hår, er det ideelt med en grov tandet kam eller børste, en fin børste får håret til igen at virke viltert.