SOLEIL

Sol? Helt sikkert!

Soleil–serien yder omfattende pleje og effektiv beskyttelse til alle hår–og hudtyper. Med Soleil er solbeskyttelse ikke længere blot en sur pligt. Enkel anvendelse, forkælende og plejende teksturer såvel som den sommerligt– sanselige duft gør det til en fornøjelse at anvende de forskellige produkter.

Soleil-serien omfatter hud– og hårprodukter, der er baseret på de nyeste krav til videnskabeligt funderet high-tech-kosmetik med udsøgte naturlige aktivstoffer.

Et must-have til din strandtaske

Dette sæt indeholder: Sun Care Body Lotion SPF 30-50ml & After Sun Hair & Body Shampoo 100 ml

Sun Care Body Lotion SPF 30: Med en kombination af effektive UV-filtre, celleaktive naturlige ingredienser og en bruningsaktivator beskytter den vandfaste, plejende sollotion huden mod solskader og hjælper samtidig med at opnå en smuk, ensartet brun farve.

After Sun Hair & Body Shampoo: Den milde shampoo renser hår og krop efter soleksponering, fjerner rester af hav- og klorvand og beskytter håret, så det bevarer sin farvebrillans i længere tid.

Design ohne Titel (55)
Lay_Digital_DE_LB_Packshots_Soleil_800x600_03.2024_03
Lay_Digital_DE_LB_Packshots_Soleil_800x600_03.2024_18

Sund brun hud uden sol.

Naturlig, individuel og helt ufarlig bruning af huden. Mærk sommeren på huden.

Smuk og brun? Helt sikkert!

Den vandfaste pleje beskytter huden mod skader, som skyldes sollys, med en kombination af effektive UV–filtre, naturlige celleaktive virkestoffer samt en bruningsaktivator. Smuk og regelmæssig bruning af huden.

Beskyttelse af sensibel hud.

SPF 50+ beskytter sart hud mod solskoldning og skader, som skyldes UV-stråler. Solbeskyttelse to go.

Pleje og beskyttelse til sommerhåret.

Intensiv pleje af solstrabadseret hår og omfattende farvebeskyttelse. Beskyttet og i form.

Pleje og beskyttelse til sommerhåret.

Intensiv pleje af solstrabadseret hår og omfattende farvebeskyttelse. Beskyttet og i form.

Ønsker du en opfriskning?

Den forfriskende kropslotion beroliger hud, der er blevet stresset af solen, og understøtter de naturlige regenererings–og forsvarsmekanismer mellem ophold i solen.

Ondek Soleil

Soleil beskytter, huden, håret og miljøet

For La Biosthétique indbefatter tålbarhed langt mere end hudens og hårets behov. Virkestoffernes miljøvenlighed er mindst lige så vigtige som deres virkning. Derfor investeres der til stadighed midler i forskning og udvikling inden for solbeskyttelsesprodukter. Samtlige UV-filtre vurderes ud af strenge, uafhængige bestemmelser med henblik på deres beskyttelsesfunktion såvel som deres miljøvenlighed. La Biosthétique anvender kun filterkombinationer, som lever 100% op til gældende internationale bestemmelser. Soleil-produkternes emballage prydes med Coral Safe-logoet, som signalerer, at UV-filtrene ikke indeholder stofferne oxybenzon og octinoxate, der mistænkes for at skade verdens koralrev. Soleil-produkterne opfylder hermed bestemmelserne i Hawaii Sunscreen Law, der trådte i kraft 1. januar 2021.

Digital_LB_Logo_Coral_Safe_Plane_sRGB_03.2024

Duften

Den karakteristiske duft er skabt af Geza Schön, som er én af de mest kreative og internationalt kendte tyske duftdesignere. Den sanseligt friske duftkomposition tryller sommerens lethed frem i håret og på huden. Topnoten er en frisk cocktail af lime, appelsin, mandarin, bergamotte og galbanum. Hjertenoten er en buket af rose, appelsinblomst, tuberose, iris, jasmin, fresia og orkide. Basisnoten runder sommeren af med strejf af vanilje, tonka, benzoe, patchouli, sandel- og cedertræ. 

Ingredient-Orange-E-005308-Top-C1-6-sRGB-Shop-1222
Ingredient-Jasmine-E-004877-Top-C2-4-sRGB-Shop-1222
Ingredient-Cedarwood-253920-Top-C2-sRGB-Shop-0124

Solbeskyttelse – et spørgsmål om type

Enhver hudtype har sin helt egen naturlige beskyttelse mod UV-stråler. Det afhænger af hudens type, hvor længe den er aktiv. Alt efter hudtype kan et menneske opholde sig i solen i et tidsrum fra 5 minutter og op til 30 eller sågar 40 minutter. Efter dette tidsrum er huden ikke længere i stand til at beskytte sig selv, og der opstår solskoldning. Kosmetikprodukternes lysbeskyttelsesfaktor angiver, i hvor meget længere tid man kan opholde sig i solen, inden den begynder at blive rød. Tiden udregnes ved at gange hudens egen beskyttelsestid med solbeskyttelsens lysbeskyttelsesfaktor. Resultatet er det antal minutter, som man uden større risiko kan opholde sig i solen. Tabellen nedenfor hjælper med at beregne hudens naturlige beskyttelse såvel som den forlængede beskyttelsestid, når man anvender UV-beskyttelse.

Værd at vide om ophold i solen

 • UV-strålingen er kraftigst mellem kl. 11 og kl. 15. Undgå derfor ophold i solen i middagstimerne. 
 • UV-strålingen er særligt kraftig i nærheden af ækvator og højt oppe i bjergene.
 • Vand, sand og sne reflekterer UV-strålingen og forstærker dens virkning.
 • Når det er overskyet, eller man opholder sig i skyggen, trænger op til 90% af UV-strålerne igennem. Udækkede hudområder bør derfor altid påføres solbeskyttelse.  
 • Ophold dig i skyggen! Man bliver også brun, selv om man sidder i skyggen – det tager længere tid, men resultatet bliver mere ensartet, og det belaster kroppen mindre. 
 • Tøjet yder en vis beskyttelse mod UV-stråling. Tag derfor T-shirten på ind imellem, når du er på stranden, og beskyt ansigt, hår og øjne med solhat og briller. 
 • Vælg en beskyttelsesfaktor, der passer til din hudtype. 
 • Lysbeskyttelsesfaktoren angiver beskyttelsen mod UVB-stråler. Produktets UVA-værdi angiver, at UVA-beskyttelsen udgør mindst en tredjedel af den samlede lysbeskyttelsesfaktor.  
 • Produktet skal påføres i rigelige mængder for at den påførte lysbeskyttelsesfaktor opnås.  
 • Skal den påførte lysbeskyttelsesfaktor opretholdes, kræver det, at solbeskyttelsen påføres på ny ca. hver anden time. OBS: Dette medfører ikke en forlængelse af tiden, som man kan opholde sig i solen!
 • Solbeskyttelsesprodukter er aktive, så snart man har påført dem. Men for at forlænge hudens egen solbeskyttelsestid, bør man påføre solbeskyttelsesprodukterne i god tid, inden man går ud i det fri.
 • Solbeskyttelsen skal fornys efter ophold i vandet, hvis man har svedt kraftigt, eller hvis sand og tøj har gnedet mod huden.
Soleil til hud og hår