LBP_Spa_Header

Spa – wellness-pleje til hele kroppen

Tag en lille pause fra hverdagens stress og jag. La Biosthétique’s Spa-wellnessprogram gør det til en fornøjelse at bruge lidt tid på sig selv.

Ren nydelse …

La Biosthétique’s wellness-plejeserie Spa forbinder sundhed med wellness og tryller den daglige plejerutine om til en velgørende spa-oplevelse. Plejeprodukterne er afstemt efter hinanden og opretholder hudens naturlige sundhed. Vegetabilske og præbiotiske indholdsstoffer forkæler huden, gør den blød og bevarer dens sunde balance. Aktive virkestoffer modvirker desuden små problemer som slap hud og hud med tendens til at revne, ligesom man undgår svedlugt. Den diskrete uni-sex-duft forkæler sanserne og virker afslappende – præcis, som du har brug for til din lille wellness-pause.

Hår og hud i sund balance

Wellness Hair Shampoo er mild rensning og udlignende hovedbundspleje, som gør håret glansfuldt og velduftende. Relaxing Body Wash er en sanseligt duftende rensegel med fugtighedsbevarende aktivstoffer, som renser huden blidt og bevarer dens sunde balance. 

LBP Spa Anwendung Shampoo
LBP Spa Haarwäsche
LBP Spa Haarpflege
LBP Spa Dusche

Wellness Hair Shampoo

Den velduftende Wellness Hair Shampoo renser blidt hår og hovedbund, bevarer hovedbundens sunde balance og modvirker udtørring. Vegetabilske præbiotika regulerer og styrker hudens barrierefunktion. 

Relaxing Body Wash

Den sanseligt duftende Relaxing Body Wash gør renseritualet til en afslappende wellness-oplevelse. De milde vaskesubstanser og udsøgte præbiotiske aktivstoffer bevarer hudens fugtighed og fremmer dens basale sundhed – også ved hyppig anvendelse og i tilfælde af ømfindtlig hud.

Ren afslapning

Refreshing Body Peeling fjerner blidt tørre hudskæl, stimulerer blodgennemstrømningen og hudens fornyelse samt bevarer hudens sunde balance. Med sin udsøgte duft og sit fine skum tryller Relaxting Bath Essence badet om til et afslappende ritual. 

Hud og sanser i balance

Perfecting Lifting Cream forbedrer hudens spændstighed og elasticitet på hals og dekolleté, modvirker for tidlig hudaldring og forynger hudens struktur. Relaxing Body Lotion gør huden blød og smidig og indhyller kroppen i en afslappende duft. Ren wellness. Den righoldige og glattende Rich Firming Body Butter styrker og glatter huden, ligesom den også modvirker cellulite. 

LBP Spa Relax
LBP Spa Model mit Bademantel
LBP Spa Badeanzug 1
LBP Spa Badeanzug 2

Pålidelig beskyttelse hver dag

Den opfriskende Roll-on Deodorant med sin sanseligt aromatiske duft er blid mod huden og beskytter tilforladeligt mod uønsket svedlugt. Antiperspiranten har en opfriskende duft og yder langvarig beskyttelse mod fugtige armhuler og uønsket svedlugt.

Frisk, ren og velplejet i en håndevending

Wellness Soap indeholder vegetabilske olier, har tilbagefedtende virkning og forkæler krop og sjæl med sin dejlige duft. Refreshing Hand Wash renser blidt og omhyggeligt uden at udtørre huden. Den vitaliserende duft går håndvasken til en oplevelse for sanserne. 

Pleje til hænder og fødder

Den forkælende Intensive Hand Care beroliger tør og strabadseret hud på hænderne med intensiv pleje, styrker hudens beskyttelsesfunktion og gør den blød og smidig. De righoldige plejesubstanser og den velgørende duft gør plejeritualet med Nourishing Foot Cream til en nydelse. Tør hud bliver atter blød og smidig, og ved regelmæssig brug reduceres dannelsen af hård hud.