Vare nummer 120020

Oil Therapy Cream

Nærende og regenererende intensiv pleje
Udfyld indhold
100 ml
268.00 €
Basis pris pr. 100 ml: 268.00 €
25 % moms er inkluderet,
Leveringstid 4-5 hverdage

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.


Bedømmelser (0)

Der er indtil videre ikke afgivet nogen bedømmelser. Tøv ikke med at sende os dine bedømmelser af vores produkter!

Fordele

Indholdsstoffer

Anvendelse

La Biosthétique’s coiffeurer har forkælet deres kunder med eksklusive Oil Therapy-behandlinger i mere end 40 år. Den nyeste generation i Oil Therapy-serien bringer denne fantastiske virkning hjem til dig. Oil Therapy Cream opfylder nemt og effektivt ønsket om skinnende og smukt hår. Behandlingen har langvarig effekt, og der er ikke tale om, at håret plejes for meget.

 

Dette kunststykke mestrer Oil Therapy Cream takket være en præcis kombination af helt særlige olier og naturlige virkestoffer. Ricinusolie har en uforlignelig plejende effekt. Olien styrker håret og gør det samtidig smidigt og skinnende. 

 

Koldpresset ricinusolie indeholder en høj koncentration af umættede fedtsyrer. Hertil kommer en synergetisk effekt takket være fedtsyrederivater udvundet af kokos, som modvirker lipidmangel og skaber elasticitet og glans og gør håret lettere at rede igennem. Et plejende virkestof på basis af rapsolie samt kvatærniserede polysakkarider udvundet af guarbønner bidrager til den intensive pleje.

 

Med sin særlige kombination af fedtsyrer hjælper Oil Therapy Cream mod alle former for strukturskader – uanset om de skyldes forkert eller manglende pleje, fysiske stressfaktorer som sol eller hårtørrer, kemiske behandlinger eller genetisk betingede forhold som f.eks. krøller eller meget kraftigt eller genstridigt hår. Oil Therapy er velegnet til alle hårtyper.