Start zoom

Hårpleje

Shampooing Apaisant

Vare nummer 120558

Quick Overview

Shampooing Apaisant renser blidt håret og den sensible hovedbund, fjerner eksisterende skæl og forebygger aktivt dannelsen af nye skæl.

Vær den først til at bedømme dette produkt

200ml

Leveringstid 3-4 hverdage

220,00 kr
Pris pr. 100 ml: 110,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Skæl er ikke kun irriterende og et æstetisk problem. De kan også svække hårets sunde vækst, idet de medfører nedsat modstandskraft og en konstant irritation af hovedbunden. Skælterapien Anti–Pelliculaire fjerner blidt og hurtigt eksisterende og synlige skæl og styrker samtidig hovedbunden over for stressfaktorer. Håret bliver atter skinnende, smidigt og smukt. Shampooing Apaisant beroliger og renser den sensible, skællede hovedbund. Med sit effektive kompleks, der er afstemt efter hovedbundens mikrobielle miljø, og de naturlige virkestoffer reducerer den antallet af skælfremkaldende svampe. Det øjeblikkeligt virkende anti-inflammatoriske phyto-kompleks, der indeholder vegetabilske virkestoffer udvundet af mimose og hestekastanje, beroliger den irriterede og kløende hovedbund mærkbart. Håret genvinder dets naturlige vitalitet. Du bliver overrasket over virkningen af Shampooing Apaisant. Dermosthétique Anti-Pelliculaire har en imponerende 3-dobbelt virkning: 1. Efter blot én hårvask er synlige skæl fjernet 100% 2. Vedvarende normalisering af hovedbundens dannelse af hornceller 3. Selv en hypersensibel hovedbund beroliges vedvarende Der foreligger klinisk dokumentation for shampooens effektive virkning og dens særligt gode forligelighed med hovebunden.

Shampooing Apaisant renser blidt håret og den sensible hovedbund, fjerner eksisterende skæl og forebygger aktivt dannelsen af nye skæl.

  • Nyudviklet tetra-peptid: reducerer risikoen for betændelse, beroliger stresset hovedbund og øger dens modstandskraft
  • Phyto-kompleks udvundet af peberplanten, inga alba-bark og mimose: revitaliserer og stabiliserer hovedbunden og forebygger ny skældannelse
  • Zink-gluconat: regulerer afsondringen af talg og renser hovedbunden
  • Hestekastanje og lakridsrod: linder betændelse og fremmer hurtig heling
  • Allantoin: beskytter cellerne, glatter hårets struktur og tilfører store mængder fugtighed
  • Koffein: styrker hårrødderne og forbedrer hovedbundens blodgennemstrømning
  • Vitamin E: fremmer dannelsen af nye celler, blokerer for angreb fra frie radikaler og modvirker således hårets ældning
  • Lecithin: fremmer blodtilførslen til hårrødderne, giver håret øget volumen og stopper hårtab

Shampooing Apaisant fordeles jævnt i det våde hår, emulgeres op og masseres ind i hovedbunden. Lad den indvirke kort og skyl den ud med vand.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hårpleje

Del på

x