Start zoom

Hårpleje

Shampooing Bio-Fanelan

Vare nummer 120684

Quick Overview

Denne forfriskende aktiv-shampoo stimulerer hovedbundens stofskifte, fremmer hårets vækst og medvirker til at forebygge hårtab.

Vær den først til at bedømme dette produkt

250ml

Leveringstid 3-4 hverdage

212,00 kr
Pris pr. 1 l: 848,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Håret mister volumen og bliver tyndere. Man mister påfaldende mange hår. Så er det på tide at begynde med et aktiv-program imod hårtab og problemer med hårets vækst. Shampooing Bio-Fanelan aktiverer blidt hovedbundens stofskifte, når man vasker håret. Samtidig styrker shampooen hovedbundens naturlige hydrolipidfilm ved hjælp af en innovativt kompleks, der består af fedtsyrer og proteiner. Håret får igen stand og volumen. Hår-aktive lipoaminosyrer forbedrer omgående hårets beskaffenhed og giver det ny styrke. Shampooens indhold af mynteolie regenerer hovedbunden, der bliver forfrisket og lever op. Resultaterne kan både se og mærkes. Håret bliver igen fuldt af energi, det bliver voluminøst og får en smuk glans. Shampooing Bio-Fanelan støtter hårets optimale vækst og giver det en perfekt start til alle former for efterfølgende specialbehandling, som f.eks. Bio-Fanelan Régénérant Premium.

Denne forfriskende aktiv-shampoo stimulerer hovedbundens stofskifte, fremmer hårets vækst og medvirker til at forebygge hårtab.

  • Kondensat af kokosfedtsyrer med aminosyrer fra havre: forbedrer hårets kvalitet
  • Peptider af hvede: styrker hovedbundens naturlige hydrolipidfilm, giver håret styrke og glans
  • Menthol: virker forfriskende og oplivende

Børst håret og befugt det med varmt vand. Ca. 7–10 ml Shampooing Bio-Fanelan fordeles skilningsvist på hovedbunden og masseres blidt ind i huden. Fordel shampooen omhyggeligt i hårets længderetning, emulgér op med vand og skyl den omhyggeligt ud. Efter behov kan behandlingen gennemføres en gang til.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hårpleje

Del på

x