Start zoom

Hårpleje

Shampooing Lipokérine E

Vare nummer 120073

Quick Overview

Lipokérine E renser irriteret hovedbund og følsomt hår på en ekstremt blid og skånsom måde, lindrer betændelse og giver beroligende, plejende, samt glans og fornyet elasticitet.

Vær den først til at bedømme dette produkt

250ml

Leveringstid 3-4 hverdage

165,00 kr
Pris pr. 1 l: 660,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Det kløer, det spænder, det svier: Det kan være meget ubehageligt at have følsom hovedbund. Ekstra blid, skånsom og plejende – en shampoo til følsom hovedbund kan ikke være mere blid end denne. Shampooing Lipokérine E beroliger den irriterede hovedbund og det følsomme hår allerede under hårvasken. Vegetabilske lipoaminosyrer genopbygger hårets kvalitet. Flyvsk hår? Det tæmmes hurtigt ved hjælp af shampooens antistatiske egenskaber. Den elektriske opladning forebygges, og håret bliver igen nemt at rede og frisere. Ekstrakter af røgelse og aktivt virkende panthenol har en beroligende virkning på hovedbunden og mildere typer af hudirritation. Shampooen plejer den irriterede hovedbund, genskaber hovedbundsmiljøet og genopbygger den vigtige hydrolipidfilm. Hovedbunden genvinder alle sine funktioner – og der skabes ideelle betingelser for et sundt og smukt hår. Shampooing Lipokérine E gendanner hovedbundens naturlige balance og giver en god fornemmelse i hovedbunden.

Lipokérine E renser irriteret hovedbund og følsomt hår på en ekstremt blid og skånsom måde, lindrer betændelse og giver beroligende, plejende, samt glans og fornyet elasticitet.

  • Kondensat af fedtsyrer med aminosyrer fra havreprotein: renser blidt og genopbygger beskadiget hår
  • Ekstrakt af røgelse: virker beroligende
  • Fysiologisk aktivt panthenol: fremmer irriterede hovedbundsområders helingsproces
  • Polysaccharid udvundet af guarbønner: gør håret smidigere og lettere at rede ud
  • Sukkertensider: renser blidt

Håret børstes og befugtes med varmt vand. Ca. 7–10 ml Shampooing Lipokérine E fordeles skilningsvist på hovedbunden og masseres let ind. Befugt håret med mere vand, emulgér op og skyl ud. Ved behov kan behandlingen gentages.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hårpleje

Del på

x