Start zoom

Make-Up

Smart Liner

Quick Overview

Denne flydende langtidsholdbare eyeliner tilpasser sig ethvert ønske: diskret eller ophidsende – men altid med lang holdbarhed.

Vær den først til at vurderer dette produkt

1.7 ml

  • Smart Liner Just Black
  • Smart Liner Grey Slate
  • Smart Liner Dark Brown
149,00 kr
Grundpreis pro 1 ml: 87,65 kr Incl. 25% Tax, excl. Shipping Cost

Delivery Time 3-4 hverdage

Eksperten rådgiver dig gerne i din La Biosthétique salon.

Øjeblikke, der varer ved!

Smart Liner er udstyret med en vandfast formulering, der holder i 24 timer. Det er lige meget, om den udsættes for UV-stråler, vand eller om der festes igennem hele natten – den vandfaste og langtidsholdbare Smart Liner bliver, hvor den skal være. Hertil kommer, at den plejer den sarte hud med vitamin E. Diskret til hverdagsbrug eller forførende med sexy katteøjne – den revolutionerende nylonspids muliggør ethvert tænkeligt look. Den glider fint, fleksibelt og yderst præcis hen over huden. Lyder det besværligt? Det er det slet ikke. Smart Liner er formet som en kuglepen. Sammen med nylonspidsen udgør formen en perfekt kombination, der fremtryller klare, markante og tætte linjer i én bevægelse. De intensive og bittesmå farvepigmenter har en kraftig farvevirkning og skaber en professionel silkeagtig finish. Smart Liner er parfumefri og dermatologisk testet. Den overbeviser selv brugere af kontaktlinser med sin smidige formulering, sin uovertrufne farveintensitet og ekstremt lange holdbarhed.

Denne flydende langtidsholdbare eyeliner tilpasser sig ethvert ønske: diskret eller ophidsende – men altid med lang holdbarhed.

  • Sorbitol fungerer som befugter
  • Vitamin E beskytter imod frie radikaler
  • Neutral vegetabilsk olie udvundet af kokosolie er meget hudvenlig og velegnet til sart hud

Smart Liner rystes før brug. Tegn en linje efter ønske langs øjenlågets kant vha. nylonspidsen. Spændende og fuldt at udtryk: Placer stiftens spids ved øjets ydre vinkel og tegn en kraftig linje langs øjenlågets kant ind mod øjets inderste vinkel. Elegant og diskret: Placer stiften ud for øjets midte, træk en linje langs øjenlågets kant ud til øjets ydre vinkel og herefter en mindre kraftig linje fra øjets indre vinkel og ud til midten.

There are no ratings for this product

Add Your Review

Flere produkter fra Make-Up kategorien

Share on

x