Start zoom

Hårpleje

Soleil Shampooing

Quick Overview

Soleil After Sun Shampooing renser solskadet hår særdeles skånsomt, fjerner rester af havvand og klor, plejer håret med sommerduftende ingredienser og beskytter det imod udtørring.

Vær den først til at bedømme dette produkt

74,00 kr
Pris pr. 100 ml: 74,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Sol, sommer og sjov på stranden – det gør os glade og øger vort velbefindende! Vi er fulde af energi, men det er håret desværre ikke. Håret ødelægger som regel fornøjelsen ved at miste sin glans og blive stridt og genstridigt. Med den fugtighedsgivende og sommerduftende Soleil after sun-shampooing i tasken kan man nyde den bedste tid på året helt uden problemer. Soleil Shampooing renser blidt solfølsomt og -skadet hår. Den fjerner rester af saltvand og klor, der skader hårets struktur. Den særlige ekstrakt af solsikke virker som en all round-beskyttelse. Som efterbehandling: neutraliserer frie radikaler, der er blevet aktiveret af UV-strålerne Som beskyttelse: trænger ind i håret og beskytter imod kommende UV-bestråling Som forebyggelse: beskytter hårets indre imod alvorlige skader. Soleil Shampooing tilfører ikke blot solskadet hår store mængder fugtighed, men tryller også sommerens duft, lethed og livsglæde ind i håret. Det er atter smidigt og skinnende, når man går i byen om aftenen efter en lang dag på stranden.

Soleil After Sun Shampooing renser solskadet hår særdeles skånsomt, fjerner rester af havvand og klor, plejer håret med sommerduftende ingredienser og beskytter det imod udtørring.

  • Ekstrakt af solsikke: all round-beskyttelse imod UV-stråler
  • Panthenol: beroliger, befugter og giver håret glans
  • La Biosthetiques eksklusive Soleil-duftkomposition

Soleil Shampooing fordeles jævnt i håret og på hovedbunden. Emulgeres op med vand og skylles grundigt ud. Nu kan man altid nyde solen uden dårlig samvittighed!

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hårpleje

Del på

x