Start zoom

Hud- & kropspleje

Soothing After-Sun Bodylotion

Vare nummer 002368

Quick Overview

Den forfriskende kropslotion beroliger hud, der er blevet stresset af solen og understøtter de naturlige regenerings- og forsvarsmekanismer mellem solbadningerne.

Vær den først til at bedømme dette produkt

200ml

Leveringstid 3-4 hverdage

212,00 kr
Pris pr. 100 ml: 106,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Når huden efter en dejlig solskinsdag ”eftergløder”, bliver spændt og bliver rød, så sørger Soothing After Sun Body Lotion for øjeblikkelig køling og lindring. Den plejende mælk slukker hudens tørst, forkæler den med fugt og reducerer rødmen. Når huden er afslappet, kan den bedre bekymre sig om sin naturlige regenerering og modvirke de frie radikaler, der skabes ved UV-stråling. En intelligent celle- og DNA-beskyttelse med solsikkefrø og naturlige antioxidanter hjælper til dette. Dette understøtter hudens reparation og beskytter den mod lysbetinget ældning samt kroniske skader. Takket være det biomimetiske grundlag med byggesten i hudens egen hydrolipidfilm er alle aktive virkestoffer optimalt integreret i huden og udvikler deres fulde effektivitet. Huden føles afslappet og genvinder både sin elasticitet og sin smidighed.

 

Den forfriskende kropslotion beroliger hud, der er blevet stresset af solen og understøtter de naturlige regenerings- og forsvarsmekanismer mellem solbadningerne.

  • Et virkekompleks af solsikkefrø og naturlige antioxidanter fra ris og rosmarin, der fungerer som radikalfanger
  • Et fugtighedskompleks med aloe vera, sorbitol og natriumsalte fra mælke- og glukonsyre (komponenter i den naturlige hudbarriere) giver fugt samt holder huden blød og smidig
  • E-vitamin acetat beskytter mod skader forårsaget af frie radikaler og forhindrer for tidlig ældning af huden

Påfør generøst på renset hud efter hver soleksponering

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hud- & kropspleje

Del på

x