Start zoom

Styling

Thickening Cream

Vare nummer 110398

Quick Overview

Øger hårets volumen betydeligt: Thickening Cream styrker håret – selv det allerfineste hår får ny styrke, fyldighed og naturligt liv.

Vær den først til at bedømme dette produkt

125ml

Leveringstid 3-4 hverdage

223,00 kr
Pris pr. 100 ml: 178,40 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Drømmeskønt hårvolumen

Fyldigt og kraftigt hår – Med Thickening Cream går der en drøm i opfyldelse for kvinder og mænd, der er utilfredse med deres hårs volumen. Virkestofkomplekset omfatter en særlig volumen-polymer, hvedeproteiner, cellulose og bivoks. Thickening Cream svøber sig om det enkelte hår og danner en synlig og følbar tykkere håroverflade. Virkningen udfolder sig, når håret varmes op med hårtørreren. Anvendes efter termisk aktivering af håret. Det enkelte hår fortykkes med op til 10%. Håret forbliver løst. Det klistrer ikke og beholder sin naturlige bevægelighed og formbarhed. De plejende og antistatiske egenskaber optimerer hårstrukturen yderligere – selv det fineste hår får på denne måde mere styrke, volumen og naturlig bevægelighed. Resultatet er et voluminøst og naturligt look – det er bare fantastisk!

Øger hårets volumen betydeligt: Thickening Cream styrker håret – selv det allerfineste hår får ny styrke, fyldighed og naturligt liv.

Efter hårvask indarbejdes Thickening Cream i det håndklædetørre hår – i længderne og helt ud i spidserne. Håret formes med føn og børste. Varmen fra hårtørreren aktiverer cremens virkekompleks. Virkekomplekset vaskes ud af håret med shampoo.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Styling

Del på

x