Start zoom

Make-Up

Tinted Eyebrow Gel

Quick Overview

Den tonede gel skaber smukt modellerede og fyldige øjenbryn, udfylder uregelmæssigheder og fikserer brynene med en naturlig mat finish.

Vær den først til at bedømme dette produkt

4 ml

  • Tinted Eyebrow Gel Beige Brown
  • Tinted Eyebrow Gel Grey Brown
  • Tinted Eyebrow Gel Dark Brown
164,00 kr
Pris pr. 1 ml: 41,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Smukke, velformede øjenbryn er noget, vi alle sammen ønsker os. Brynene indrammer blikket og medvirker i høj grad til at harmonisere ansigtets udtryk. Fyldige bryn har en ungdommelig virkning. Men brynene vokser ikke altid tæt og regelmæssigt. Tinted Eyebrow Gel intensiverer brynene, får dem til at fremstå fyldigere og fikserer dem. De særlige, indkapslede farvepigmenter omslutter hårene helt regelmæssigt. Det er også muligt at påføre Tinted Eyebrow Gel med en fin pensel og herved udfylde uregelmæssigheder eller sparsom vækst. Man opnår et naturligt resultat med mat finish, uden at farven løber ud. Den innovative gel-receptur med dens høje indhold af flygtige indholdsstoffer og særlige filmdannende egenskaber bevirker, at Tinted Eyebrow Gel er behagelig mod såvel bryn som hud og holder i usædvanligt lang tid.

Den tonede gel skaber smukt modellerede og fyldige øjenbryn, udfylder uregelmæssigheder og fikserer brynene med en naturlig mat finish.

  • Vandfri, innovativ gel-receptur gør produktet behageligt at anvende
  • Flygtige indholdsstoffer og filmdannere gør produktet holdbart og modvirker, at det løber ud
  • Indkapslede farvepigmenter sikrer en let og regelmæssig påføring med medium dækevne og naturlig mat finish

Brynene børstes i vokseretningen med påføringsbørsten, hvorefter Tinted Eyebrow Gel påføres i den passende farve, og brynene børstes i den ønskede form. Eventuelle uregelmæssigheder udfyldes med samme produkt på en fin pensel (nr. 6 eller nr. 7).

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Make-Up

Del på

x