Start zoom

Hud- & kropspleje

Visalix Clarifiant

Vare nummer 003794

Quick Overview

Hydrolotion Visalix Clarifiant egner sig især til følsom, uren hud: Styrker hudens struktur, virker beroligende og giver en strålende teint.

Vær den først til at bedømme dette produkt

100ml

Leveringstid 3-4 hverdage

164,00 kr
Pris pr. 100 ml: 164,00 kr 25% moms er inkluderet, Ekskl. leveringsomkostninger

Leveringstid 3-4 hverdage

  • eller

Du får den bedste ekspertrådgivning i din La Biosthétique salon.

Renser og plejer huden.

Denne hydrolotion er udviklet specielt til fedtet og uren hud, som reagerer ekstremt følsomt. Udvalgte planteekstrakter med rensende og sammentrækkende virkning, gør huden stærkere og styrker også skadet hud. Olie udvundet af solbærblomster tilfører desuden fugtighed. Huden beroliges og genvinder sine fugtighedsbevarende egenskaber. Den ultralette tekstur bevirker, at Visalix Clarifiant omgående trækker ind i huden. Naturligt mentol har en kølende virkning, således at ansigtet føles mærkbart friskere efter tonificeringen. Resultatet af behandlingen er, at hudens ujævnheder reduceres, og at betændelsestilstande og spændingsfølelser i huden reduceres. Tip: For at komme uren hud endnu bedre til livs anbefaler vi at kombinere Visalix Clarifiant med andre produkter fra Methode Clarifiante.

Hydrolotion Visalix Clarifiant egner sig især til følsom, uren hud: Styrker hudens struktur, virker beroligende og giver en strålende teint.

  • Virkestofkompleks udvundet af cypres, padderokke, solbær, timian og troldnød (hamamelis) virker restrukturerende på huden og gør den smidigere
  • Natriumsalte fra mælkesyre og gluconsyre forbedrer hudens fugtighedsbindende egenskaber
  • Aminosyren arginin bevarer hudens egen fugtighed
  • Kompleks af naturlige, æteriske olier med hudrensende egenskaber

Lotionen påføres med en vatrondel på ansigt og hals efter rensning morgen og aften. Skal ikke vaskes bort. Tip: Læg et kompres gennemvædet med Visalix Clarifiant på hudpartier med store porer eller komedoner, og lad det virke i 5 minutter. Gentag behandlingen 2 gange pr uge.

Der foreligger endnu ingen bedømmelser af dette produkt.

Bedøm dette produkt

Flere produkter fra kategorien Hud- & kropspleje

Del på

x